Derfor tok Farmen-Stine (30) silikon

Stine Sørum var svært misfornøyd med utseendet, og slanket seg derfor så drastisk at puppene forsvant. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Farmen har Stine Sørum (30) fra Tromsø vist seg frem som en munnrapp og tøff nordlending, som ikke lar seg pelle på nesen.

Hun tok gjerne kampen mot Frank Tore Aniksdal (44) da de andre fikk nok av unnasluntringen hans, og er ikke redd for å si sin mening.

Men hun måtte selv oppleve motgang av verste sort, nemlig mobbing, for å bli såpass tøff som hun er nå.

– Da jeg var ung så var jeg djevelsk stor, jeg veide nesten 120 kilo. Så jeg har opplevd å bli mobbet, forteller hun til TV 2.

– Satt sine spor

Hun legger ikke skjul på at det var en tøff tid, men det kom faktisk noe godt ut av det.

– Det har gjort at jeg har blitt veldig trygg på meg selv. Jeg stoler mer på meg selv, og tåler en støyt. Men det var ikke noe kult å være den store, feite personen. Man hører kommentarene, selv om man ikke får dem direkte. Det har absolutt satt sine spor, sier 30-åringen.

Tok grep

Da vekta viste 120 kilo bestemte Stine seg for å gjøre en forandring. Med hjelp av to gode venninner, som dro henne med på trening, begynte kiloene å forsvinne.

– De første 14 kiloene forsvant kjempefort på bare tre uker. Jeg likte resultatet og hvordan jeg følte meg, så da fortsatte jeg med treningen og endret kostholdet. Nå veier jeg rundt 70 kilo, og har funnet trivselsvekta, bedyrer hun.

Tok silikon i puppene

Tidligere var hun mer redd for at folk skulle se kroppen hennes, men holdningen har endret seg.

– Nå er det mer «bare se, jeg har betalt 30 000 kroner for et par silikonpupper, så det er klart du skal få se dem». Jeg er veldig åpen rundt kropp. Alle har en skavank, og sånn kommer det alltid til å være. Vi må slutte å være så kritiske, sier hun.

Med kiloene så forsvant også puppene, og Stine bestemte seg for å ta silikon.

– Puppene var det første som forsvant da jeg slanket meg. Jeg vil ikke ha dem altfor store, men at jentene har litt pupper synes jeg er fint.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.