Nå skal Stian Blipp (24) lede nytt danseprogram

– Dette er babyen min, sier den populære programlederen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I det nye programmet «Mitt dansecrew» skal åtte av Norges beste dansegrupper sammen med hver sin danseklare kjendis kjempe om å bli aller best.

Programmet kommer på TV i begynnelsen av 2015, og kommer til å ledes av «Idol»-fjes Stian Blipp (24).

– Det som er gøy med programmet er at det aldri har blitt gjort før. Konseptet er helt nytt og dette gleder jeg meg ekstremt til. Det ligger mitt hjerte nært, og jeg føler at dette er babyen min, sier programleder Blipp, som også er blant dem som står bak ideen.

Tror det er på tide med mer dans

Dansecrewene består av de beste danserne i landet og ansvaret deres blir å trene opp kjendisene til å bli et fullverdig medlem.

– Jeg tror vi er inne i noen år nå hvor de unge liker å danse. Jeg ser 11-åringer som er fantastiske til å danse og breake, og jeg tror programmet kommer på riktig tidspunkt nå som danseinteressen er på sitt høyeste, tror programlederen.

Må battle mot hverandre

Hver uke blir kjendisene utfordret på et nytt tema som de skal la seg inspirere av til å lage ny koreografi.

Både seere og dommerne i programmet gir sine stemmer, men til syvende og sist er det seerne som bestemmer og to kjendiser og deres dansecrew må møtes til dansebattle på direkten etter at dommer og seere har sagt sitt.

Én kjendis må forlate programmet hver uke. Ett dansecrew stikker av med seieren og premien på en halv million kroner, mens kjendisen sitter igjen med heder og ære.

«Mitt Dansecrew» begynner på TV 2 etter nyttår.

KLAR FOR SPRELL: Slik presenteres TV 2s nye danseprogram visuelt. Foto: Pål Lauklie/Tinagent
KLAR FOR SPRELL: Slik presenteres TV 2s nye danseprogram visuelt. Foto: Pål Lauklie/Tinagent