GOALGETTER: Minnesota Wilds Mikko Koivu feirer med lagkameratene etter scoring mot Tampa Bay hjemme i St. Paul. (AP Photo/Jim Mone)
GOALGETTER: Minnesota Wilds Mikko Koivu feirer med lagkameratene etter scoring mot Tampa Bay hjemme i St. Paul. (AP Photo/Jim Mone)

Rekdals Serie A-dobbel gikk inn

Seier til Palermo og Fiorentina ga gevinst på Langoddsen - sjekk dagens tips!

MINNESOTA WILD - SAN JOSE SHARKS (NHL) H: 2,10 U: 3,65 B: 2,50
Minnesota ligger på niende plass i Western Conference etter ti spilte kamper, men de har vunnet tre av de fire siste og er i positiv form. De ga opp en 3-0 ledelse og tapte for New York Rangers, men det gjør de neppe ofte. Sist vant de 4-3 i Boston, og nå skal de tilbake på hjemmeis hvor de vant 7-2 over Tampa Bay sist hjemmekamp. San Jose startet sesongen fremdragende, men gikk så på fire strake tap. De har funnet tilbake til seiersformen med seire over Anaheim og Colorado, her spiller de sin tredje bortekamp på rad. Rekdal tror Minnesota tar det.

 

TAMPA BAY - PHILADELPHIA FLYERS (NHL) H: 1,90 U: 3,70 B: 2,85
Tampa Bay har vunnet tre av de fire siste kampene, og selv om de tapte stort for Minnesota kom de tilbake med 7-3 over Arizona Coyotes nå sist. Stjernen Ryan Callahan har vært skadet hittil, og denne kampen blir for tidlig for han. Philadelphia startet sesongen med fire strake tap, nå står de med tre strake seire over Pittsburgh, Detroit og Los Angeles - de to siste hjemme. Dette er den første av to kamper i Florida, og Rekdal tipper Tampa Bay setter en stopper for seiersrekka til Flyers.