LONDON-AKTUELL: Gerard Pique er ønsket av Chelsea. (AP Photo/Paul White)
LONDON-AKTUELL: Gerard Pique er ønsket av Chelsea. (AP Photo/Paul White)

Fotballryktene:
– Chelsea henter Barcelona-stjerne

Og Manchester United vil ha Ashley Cole.

Overgangsvinduet er bare drøyt to måneder unna. Er det rart man gleder seg?

Hva blir vel jul når favorittlaget ditt kan kjøpe fritt bare en drøy uke senere?

Og hvem blir forsterkningene i nettopp din klubb på nyåret? Og hvem blir solgt?

Her er dagens dose for å pirre sansene.

Chelsea har funnet et nytt marked. Etter at de lurte til seg Cesc Fabregas da alle forventet at han skulle vende tilbake til Arsenal, har de funnet en annen Barcelona-spiller som er ønsket av sin tidligere Premier League-klubb. Nå håper de kongeblå å lokke Gerard Pique til London, hvor det er mange flere parkeringsvakter han kan kjefte på enn i Manchester. Daily Star skriver at Chelsea vil ha Pique som erstatter for John Terry, som begynner å dra på årene. 

Men de gråter ikke på Old Trafford. For det er først og fremst venstreback man ønsker seg i Manchester United. Og manager Louis van Gaal har fått med seg at Ashley Cole er havnet litt på utsiden i Roma. Ifølge Daily Express kan Manchester United komme til å hente 33-åringen i januar, slik at Luke Shaw får litt bedre tid på å komme i god nok fysisk form.

Tirsdag kom meldingen om at Manchester United gir opp jakten på Mats Hummels. Nå skal også Arturo Vidal være et tilbakelagt tema for van Gaal. Daily Express skriver at chileneren er i ferd med å bli enig med Juventus om en ny kontrakt, noe som vil drive prisen hans i været. I stedet vil de røde djevlene nå konsentrere seg om en annen kneskadet midtbanespiller, nemlig Romas Kevin Strootman

Liverpool hadde sånn suksess med å hente Emre Can fra Bayer Leverkusen at de nå vil hente enda en spiller fra klubben. Denne gangen er det midtstopperen Omer Toprak som står på handlelisten til Brendan Rodgers. Men de røde er ikke de eneste i England som er interessert i tyrkeren. For da Bayer Leverkusen møtte Zenit St. Petersburg i Champions League i forrige uke, snublet Liverpools speiderkorps over kolleger fra både Manchester United og Tottenham, skriver Daily Star.

Arsenal-fansen kan nok forberede seg på et nytt skuffende januarvindu. For mens Gunners-supporterne hvert år sitter med håp om at Arsene Wenger skal slå til og hente en verdensstjerne i nyttårsgave, så pleier de stort sett å sitte igjen med irritasjon mot manageren. Vanligvis blir overgangsvinduet forbigått i stillhet, men i fjor toppet Wenger det med å hente inn en ryggskadet Kim Källström. Nå kan det se ut til at det ikke blir noen verdensstjerner dette januarvinduet heller. Ifølge The Sun så er det den polske midtbanespilleren Grzegorz Krychowiak som topper Wengers ønskeliste. Sevilla-spilleren kan kjøpes fri fra kontrakten med Sevilla for rundt 250 millioner kroner.

Goncalo Guedes omtales som den «nye Ribery». 17-åringen har allerede debutert for Benfica. Bayern München, AC Milan og Borussia Dortmund har alle vist interesse for Guedes, men Daily Express skriver at Arsenal ligger først i køen.

The Gunners skal også ha kommet med en henvendelse til Juventus om muligheten for å kjøpe Richmond Boakye-Yiadom. Men Ghanasoccernet skriver at londonklubben ble møtt med et kontant nei. Juventus har ingen planer om å selge den 21 år gamle spissen.

Ståle Solbakken er blitt latterliggjort for sin tid som manager for Wolverhampton Wanderers. Men ikke alt nordmannen gjorde var like håpløst. For det var han som hentet Bakary Sako til klubben. 26-åringen har denne sesongen vært blant de aller beste spillerne i Championship. Nå vurderer Aston Villa å komme med et bud på 26-åringen. Sako har denne sesongen scoret sju mål for Wolves, noe som er tre flere enn hele Aston Villa har klart å score på sine ni første kamper, skriver Daily Mirror.

Noen som husker Tom Ince? I fjor var han en av de mest ettertraktede spillerne i England, men etter et mislykket utlån til Crystal Palace, var ikke etterspørselen like stor da han sto kontraktsløs i sommer.Til tross for interesse fra Inter, endte han opp i Hull, hvor det blir lenger og lenger mellom spilletiden for kantspilleren. Nå kan 22-åringen være på vei til Nottingham Forest på lån, skriver Nottingham Post.

Southampton-manager Ronald Koeman har truffet godt på overgangsmarkedet så langt. Spillere som Dusan TadicGraziano Pelle og Sadio Mane kan trygt kalles suksesser på St. Mary's. Nå er han på jakt etter nok et angrepsvåpen. Ifølge TalkSPORT skal den 20 år gamle Palermo-angriperen Paulo Dybala være aktuell for klubben i januar.