Haltende Rooney skaper hodebry for van Gaal

Wayne Rooney er usikker til søndagens byderby mot Manchester City.

Manchester Uniteds stjernespiss Wayne Rooney sliter fremdeles med skade, og deltakelsen i gigantoppgjøret mot Manchester City henger i en tynn tråd, melder The Guardian.

Tirsdag ble en tydelig haltende Rooney filmet med på et sponsortreff på Old Trafford.

Se video av en haltende Rooney øverst!

Den engelske landslagsspissen skal ha slått opp skaden på trening tidligere i uken, men Manchester Uniteds manager Louis van Gaal har foreløpig ikke uttalt seg om Rooneys skade.

Skaper hodebry for van Gaal
Kilder i Manchester United forteller ifølge The Guardian at manager van Gaal skal ha likt dårlig at en haltende Rooney måtte delta på en sponsorsamling sammen med en rekke andre førstelagsspillere.

Van Gaal frykter slike sponsortreff kan stjele fokus fra det sportslige som skal skje på trening og i kamper, og er dessuten redd for lekkasjer til pressen.

Wayne Rooney har nylig ferdigsonet en utestengelse på tre kamper og er tilgjengelig for spill igjen mot Manchester City – dersom 28-åringen blir kvitt sin skade tidsnok.

– Hater å sitte på sidelinjen
Før bildene av en haltende Rooney dukket opp, uttalte forsvarsspilleren Luke Shaw at hele laget gledet seg til å få Rooney tilbake i aksjon.

– Jeg tror det er noe Rooney også gleder seg til. Alle kjenner Wayne – han hater å sitte på sidelinjen og se oss andre spille. Jeg ser virkelig frem til å få ham tilbake, sa Shaw til klubbens hjemmeside.

Storkampen mellom Manchester City og Manchester United har avspark søndag klokken 14.30, og sendes direkte på TV 2 Premium og TV 2 Sumo.