FRUSTRERT: Mario Balotelli har ikke vært noen suksess i Liverpool. (AP Photo/Jon Super)
FRUSTRERT: Mario Balotelli har ikke vært noen suksess i Liverpool. (AP Photo/Jon Super)

Fotballryktene:
– Napoli vil redde Balotelli fra Liverpool

Og Manchester United var bare tredjevalget for Radamel Falcao.

Tirsdag er en strålende ryktedag.

Og spesielt med tanke på at det verken er Champions League eller landskamper denne uken, så blir ryktene veldig viktig for å få fotballhverdagen til å gå.

Nå er det bare 66 dager igjen til overgangsvinduet åpner igjen.

Optimismen var stor da Liverpool hentet Mario Balotelli fra AC Milan. Nå skulle italieneren vise at han var blitt voksen. Han skulle få alle Liverpool-fans til å glemme at Luis Suarez noen gang hadde vært i klubben. Brendan Rodgers skulle temme ham, slik han gjorde med Suarez. Men foreløpig er det blitt med tankene. For to måneder inn i sesongen er savnet etter Suarez større enn noen gang. Balotelli har fortsatt ikke skrudd bryteren til «på». Men det betyr ikke at fyren er oppgitt av alle. For han er fortsatt velkommen i hjemlandet. Ifølge Fichajes ønsker nå Napoli å hente ham tilbake til Italia i januar. Og det er slett ikke umulig at han får dra heller - så fremt han ikke plutselig fremstår som superspissen alle har ventet på at han skal bli i løpet av de to neste månedene.

Liverpool og italienere har ikke vært noen match skapt i himmelen. Men de røde skal ha for at de ikke gir opp jakten på den rette italieneren. Daniele PadelliAndrea DossenaAlberto AquilaniFabio Borini og Mario Balotelli har alle prøvd seg uten hell. Og det kan nå bli tomt for italienere. For i likhet med Balotelli, så er også Borini ønsket i hjemlandet. Daily Star skriver at både Fiorentina og Inter vil ha spissen i januar.

Det vil overraske mange dersom Zakaria Bakkali spiller for PSV Eindhoven siste halvdel av sesongen. 18-åringen har lenge vært klar på at han ikke vil forlenge kontrakten sin med den nederlandske klubben. Nå har trener Phillip Cocu valgt å fjerne ham fra A-stallen og la ham trene med U21-laget. Arsenal, Chelsea, Liverpool og Manchester United vil alle være med på en auksjon når Bakkali legges ut for salg i januar, skriver Daily Express.

Det er tidligere blitt sagt at Radamel Falcao heller ville til Real Madrid enn til Manchester United. Nå kan Juventus-direktør Giuseppe Marotta fortelle at colombianeren også foretrakk dem fremfor de røde djevlene fra Old Trafford, skriver London Evening Standard. Men det er pengene som bestemmer. Og Manchester United var de eneste som var villig til å betale den ublu prisen Monaco forlangte for å leie ut spissen.

Assistentmanager Ryan Giggs var i Tyrkia på torsdag, men det var ikke for å få sol og fargerike drinker. Giggs skal ifølge Daily Mirror ha vært til stede på europaligakampen mellom Trabzonspor og Lokeren. Der skal han ha notert flittig på notatblokken sin om hjemmelagets Abdul Majeed Waris. Ghaneseren kom til Trabzonspor fra Spartak Moskva i september. Men Manchester United-manager Louis van Gaal lot seg imponere av 23-åringen under VM, og kan være interessert i å hente den tidligere Häcken-spilleren.

Van Gaal skal ha gitt opp håpet om å få Mats Hummels, skriver Daily Star. Nå skal valget stå mellom å bli i Borussia Dortmund og Arsenal for den tyske landslagsstopperen. Manchester United har flyttet fokus over til Ezequiel Garay. Den argentinske midtstopperen har vært aktuell for klubben i flere år, men gikk i sommer fra Benfica til Zenit St. Petersburg. Dermed blir nok prisen alt annet enn lav dersom Manchester United vil hente ham i januar.

Men det er ikke helt sikkert at Arsenal går for en midtstopper i januar likevel. For nå skriver Daily Star at manager Arsene Wenger kan komme til å hente sveitsiske Stephan Lichtsteiner i stedet. Høyrebackens kontrakt med Juventus går ut etter denne sesongen, og han kan komme billig i januar. Da vil Wenger ha Lichtsteiner som alternativ til Mathieu Debuchy på høyrebacken, og Calum Chambers kan rendyrkes som midtstopper.

Nord-London-rival Tottenham er fortsatt på jakt etter en spiss som kan score mål. De forsøkte å hente Jay Rodriguez fra Southampton i sommer, uten hell. Men etter The Saints fantastiske sesongstart - uten Rodriguez - håper Mauricio Pochettino at han kan få hente sin tidligere elev til White Hart Lane. Spurs kan komme til å sukre pillen ved å la Andros Townsend gå motsatt vei som en del av overgangen, skriver The Telegraph.

En annen Tottenham-spiller som er ønsket av Southampton er Harry Kane. Den unge spissen har vist at han kan både score mål og stå i mål denne sesongen. Ifølge The Sun er Southampton villig til å bla opp 100 millioner kroner for Kane, men de vil nok rendyrke ham som spiss og nekte ham keeperhanskene dersom han kommer.

Tottenham kan også tenke seg den tidligere Chelsea- og Arsenal-spilleren Lassana Diarra. Ifølge L'Equipe skal midtbanespilleren være i samtaler både med Spurs og Marseille.

Helt siden Roma tok sitt offisielle lagbilde i sommer, har det vært en dårlig skjult hemmelighet at Ashley Cole har vært litt utenfor i klubben. Nå skriver Daily Express at den tidligere Arsenal- og Chelsea-backen snart kan være historie i den italienske hovedstaden. Trener Rudi Garcia skal være på jakt etter en ny venstreback, med Fiorentinas Manuel Pasqual og Barcelonas Adriano som de heteste kandidatene. For Cole kan det da bety at han likevel ender opp i USA, som de fleste trodde han ville i sommer. New York Red Bulls skal være interessert i 33-åringen.

Mario Fernandes har imponert mange denne sesongen. CSKA Moskva-backen har spilt seg inn i den brasilianske landslagstroppen, og det går ikke upåaktet hen hos storklubbene. Ifølge Izvestia skal CSKA Moskva være villig til å selge dersom de får over 200 millioner kroner for høyrebacken. Manchester United, Arsenal, Barcelona, AC Milan, Inter, Napoli, Borussia Dortmund og Wolfsburg skal alle følge nøye med 24-åringen.