STOLT: Robbie Williams poserer ved siden av sin kone Ayda Field, som akkurat har født deres sønn. Foto: Twitter/Robbiewilliams
STOLT: Robbie Williams poserer ved siden av sin kone Ayda Field, som akkurat har født deres sønn. Foto: Twitter/Robbiewilliams

Robbie Williams twitret seg gjennom konas fødsel

Mandag fikk gullstrupen en liten gutt som fikk høre faren synge allerede under fødselen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Robbie Williams (40) og kona Ayda Field (35) ble mandag ettermiddag, amerikansk tid, foreldre til en liten gutt. Popstjernen fortalte at han aldri har vært mer forelsket, og at han er en stolt nybakt tobarnsfar, skriver Mirror.

Robbie annonserte de koselige nyhetene i en egen video som han la ut på Twitter, rett etter at kona Ayda hadde født.

– Da er han her. Klokka er ti over tre på hvilken dag? Og vi har vært oppe i over et døgn. Jeg har aldri vært mer forelsket, og jeg har aldri vært mer stolt enn det jeg er nå av min kone, hun har vært helt fantastisk, sier Robbie i videoen.

I en annen video Robbie Williams la ut, synger han en kjent sang fra tegnefilmen «Frozen», mens kona Ayda Field puster og presser og roper:

– Kan du vær så snill å slutte å synge Frozen!

Splittet fansen

Robbie Williams ga fansen en egen livefeed på Twitter, hvor de kunne følge fødselen på nært hold. Dette splittet fansen, og mange mente at det ble for mye da Robbie filmet sin kone under fødelssmertene hennes. Andre roste popstjernen og hans ærlige og humørfylte videoer.

Paret giftet seg i 2010 og har en datter som heter Theodora. De vurderer fortsatt hva deres nyfødte sønn skal kalles.