– Det krever ryggrad å gjøre det Manchester United har gjort

TV 2s Premier League-ekspert mener Louis van Gaals lag viser fremgang.

Manchester United-Chelsea 1-1

Søndagens storkamp mellom Manchester United og Chelsea så lenge ut til å gå mot borteseier, men på overtid utlignet Manchester United-kaptein Robin van Persie.

Det var andre gang på en uke at de røde djevlene kom tilbake etter å ha ligget under og sikret seg poeng. 

– Team-spiriten er viktig. I de to siste kampene har de kommet tilbake etter å ha ligget under. Det viser at det er noe der. Det er ingen resignasjon i det hele tatt. De viser «vi vil, vi skal fortsette å angripe, vi skal tørre og vi skal ha den hele veien inn», sa Petter Myhre etter kampslutt.

TV 2s Premier League-ekspert er imponert over måten Louis van Gaals mannskap aldri gav opp på. 

– De har fått såpass mange i trynet. Mange ganger forrige sesong og også en del i starten denne sesongen. Det er klart at det skal litt ryggrad til å reise seg fra de smellene. Det viser de, og de har hatt fremgang spillemessig, skrøt Myhre.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Nå mener Myhre at de røde djevlene må ta med seg denne egenskapen til kamper mot dårligere motstand.

– De var opp imot ligaens beste lag. De målte seg mot de beste, og vi har vel sagt ganske lenge at Manchester United på papiret ikke er der Chelsea er, så det er de andre kampene mot presumptivt svakere lag som de må klare å avgjøre til sin fordel, sa TV 2-eksperten.

I studio satt også Erik Thorstvedt, som påpekte at det til tross for et heroisk poeng var mange i Manchester United-laget som underpresterte.

– Det er en del av spillerne som ikke er så bra. Di María er ikke så bra som vi har sett ham tidligere. Januzaj kommer ikke inn i det. Mata er ganske tynn. Blind gjør det Blind gjør, men blir i grunnen spist av Matic, oppsummerte Thorstvedt.

Les også: Kun én Manchester United-spiller på «ManChelsea United»

Les også: Mourinho er juvelen i van Gaals «manager-akademi»