SUKSESS: Gareth Bale har vært en suksess i Real Madrid. Her feirer han scoring mot Elche i september. FOTO: AP Photo/Andres Kudacki
SUKSESS: Gareth Bale har vært en suksess i Real Madrid. Her feirer han scoring mot Elche i september. FOTO: AP Photo/Andres Kudacki

Fotballryktene: – Manchester United vil hente Bale for 950 millioner kroner

Og Sami Khedira senker lønnskravene for å få en overgang til Arsenal gjennom. Les ryktebørsen her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsvinduet er stengt, men det stopper ikke ryktebørsen fra å løpe løpsk.

Mer eller mindre troverdige kilder kommer hver dag med nye og freshe fotballrykter, der verdens beste spillere blir linket til nye klubber som skal være interesserte.

Noen materialiserer seg, andre gjør det ikke, men spenningen rundt et rykte er stor for de fleste fotballsupportere.

Her har vi samlet lørdagens fotballrykter fra internasjonale medier:

Aston Villa-manager Paul Lambert avslører i The Guardian at de kan signere Tom Cleverley permanent i januar. Cleverley er på lån fra Manchester United nå.

Colombianske Juan Cuadrado har vært linket til en rekke britiske og europeiske toppklubber, blant annet Chelsea og Manchester United. Det ser imidlertid ut til at jakten er fånyttes. Vingen er ifølge Daily Express bare detaljer unna å signere en ny avtale med Fiorentina.

Manchester United har en solid spansk sisteskanse i David De Gea. Likevel nekter Louis van Gaal å utelukke at de vil signere den kontraktsløse ex-Barcelona-målvakten Victor Valdes skriver Daily Express. 32-åringen har trent med Manchester United.

Kilder skal også vite at Van Gaal har konkludert med at Ezequiel Garay er mannen som skal tette hullene i Manchester Uniteds hullete forsvar. Det melder Daily Mirror.  Den argentinske midtstopperen spiller nå i Zenit St. Petersburg.

Det mest ekstravagante ryktet står imidlertid Daily Star for. Ifølge dem skal Manchester United være klar til å by 90 millioner pund (950 millioner kroner) for Gareth Bale. Det vil i tilfelle være verdensrekord, og 10 millioner pund mer enn da han gikk fra Tottenham til Real Madrid i fjor sommer. United har vært linket til Cristiano Ronaldo, men når den overgangen virker død og begravet har de nå vendt oppmerksomheten mot Bale.

Sami Khedira til Arsenal var en av sommerens store overgangssagaer. Det skjedde ikke, noe som man etter sesongåpningen til Arsenal å dømme ikke var helt heldig. Overgangen er imidlertid ikke død. Ifølge Metro har Khedira senket lønnskravene sine til bare 80.000 pund (845.000 kroner) i uken. Dette gjør han for å sikre at overgangen går gjennom. Chelsea og José Mourinho lurer imidlertid i kulissene.

En annen som kan være på vei til Arsenal er Celtics midtstopper Virgil van Dijk. Nederlenderen virker ikke å være fremmed for å bytte manager fra Ronny Deila til Arséne Wenger. – Arsenal er en fantastisk klubb, sier van Dijk til The Telegraph.

Manchester City-keeper Joe Hart har ikke bare fått skryt for sitt spill de siste sesongene, men de lyseblå virker å være fornøyd med Englands førstevalg mellom stengene. Manuel Pellegrini sier til Sky Sports før West Ham-kampen lørdag at Hart er nær en ny avtale med de regjerende seriemestrene. 

Samtidig ønsker City å forlenge Frank Lampards låneopphold med klubben.

Tidligere Manchester United-keeper Edwin van der Sar avslører i et intervju med den belgiske avisen HLN at Ajax godt kunne tenkt seg Adnan Januzaj. Ajax-direktør Van der Sar tror imidlertid at de ikke har råd til å betale ungguttens lønn.

Samtidig sier Ajax-trener Frank de Boer til VG at Ajax er interessert i Martin Ødegaard og at han tror den nederlandske talentfabrikken er det riktige steget for ham.

Mario Balotelli har ikke vært en umiddelbar suksess i Liverpool, og ifølge Daily Express kan den italienske spissen være på vei ut døren allerede i januar om han ikke finner formen.

Liverpool skal på sin side være interessert i en ny Milan-spiller. Ignacio Abate kan bli Glen Johnsons erstatter, men Merseyside-klubben kan vente seg konkurranse fra Arsenal, skriver Daily Star.