SAVNER MARIO: Sergio Agüero hadde et godt forhold til Mario Balotelli.
SAVNER MARIO: Sergio Agüero hadde et godt forhold til Mario Balotelli.

– På feltet sparket han bort alle ballene. I kantinen likte han å kaste ost på folk

Men Sergio Agüero avslører i ny bok at han fortsatt savner Mario Balotellis nærvær.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mario Balotelli har fått mye kritikk ettersom han har gjort alt annet enn å levere varene for Liverpool etter at han sluttet seg til de røde tidlig i sesongen.

Det hele toppet seg da han byttet drakt med Pepe halvveis i Mesterliga-oppgjøret mot Real Madrid onsdag.

En som derimot gjør seg bemerket på den positive måten er Manchester Citys Sergio Agüero.

– Jeg savner fortsatt Mario
Argentineren, som har hatt en fantastisk start på sesongen, fikk oppleve Mario Balotelli på nært hold da de var lagkamerater i City.

I Agüeros nye bok forteller han om forholdet til den kontroversielle italieneren.

– Jeg savner fortsatt å ha Mario rundt meg. Det til tross for at han holdt på gjøre oss gal, skriver han i et utdrag som er gjengitt av Daily Mail.

– Vi visste alle at Mario var litt gal. Men han var gal når han ønsket å være det. Han gjorde dumme ting fordi han trodde at han kunne gjøre det. Når vi gikk ut på treningsfeltet sparket han bort alle ballene i forskjellige retninger bare på kødd. I kantinen likte han å kaste ost på på folk, forteller Agüero som fikk sans for personligheten til angriperen.

– Jeg klarte ikke la være å kalle ham dumme navn og bare tulle med ham. Men han visste at det var fordi jeg var glad i ham. Alle var det. Han pleide å si at det var ingen som var glad i ham. Og jeg tror han selv trodde det var tilfelle - selv om det var helt motsatt, skriver argentineren.

GODE VENNER: Sergio Agüero her sammen med Mario Balotelli og Carlos Tevez.
GODE VENNER: Sergio Agüero her sammen med Mario Balotelli og Carlos Tevez.

– Ingen visste om «Why always me»-skjorten
Mario Balotelli fikk enorm oppmerksomhet etter at han scoret mot erkerival Manchester United og viste frem en t-skjorte med teksten «Why always me».

Agüero skriver i boken at ingen av de andre spillerne visste om stuntet på forhånd.

– Ingen visste at han hadde den t-skjorten på. Han må ha gjemt den under vesten sin. Dersom vi hadde visst om det ville vi sagt i fra, skriver han.

Agüero sa likevel fra om hva han mente om stuntet.

Jeg fortalte ham at dersom han var litt roligere og ikke alltid gjorde så mange rare ting så ville det kanskje ikke alltid være akkurat ham.

Glemmer han aldri fra 13.mai 2012
Sergio Agüero har gjort seg udødelig i Manchester City etter at han sikret klubbens første ligagull på 44 år da han satte inn seiersmålet på overtid mot QPR i siste serierunde av 2011/2012-sesongen.

Men også der spilte Balotelli en sentral rolle.

– Mancini byttet inn Mario og Dzeko. Edin utlignet, og da håpet jeg bare på å få den ene sjansen. Jeg spilte ballen til Mario og han klarte å få den tilbake til meg. Jeg banket til så hardt jeg kunne og husker at jeg i det neste øyeblikk hørte et vanvittig brøl, forteller han.

– Jeg husker alle lå over meg og skrek at de elsket meg. Så tok Mario tak i meg og sa «Din j**** idiot. Jeg elsker deg din k**».

Tok kontakt i fjor
Mario Balotellis Manchester City-karriere ble avsluttet da han gikk til Milan i 2013. Men Agüero har også en historie fra fjoårssesongen

– Det var litt typisk Mario. Forrige sesong var jeg skadet og satt på tribunen da vi møtte Barcelona i Mesterligaen. Da begynte plutselig telefonen min å ringe. jeg kjente ikke nummeret, men svarte og hørte i andre enden: «Hei, det er Mario. Hvordan går det med deg din idiot? Come on, City, Come on, City». Så la han bare på.....

NY BOK: Sergio Agüero lanserer ny bok lørdag.
NY BOK: Sergio Agüero lanserer ny bok lørdag.