– Det beste målet i karrieren min

Men Erik Lamela nekter å ta av etter praktscoringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Erik Lamelas rabonascoring mot Asteras har gått verden rundt eter at argentineren banket ballen i krysset på høyst uvanlig vis torsdag kveld.

– Tenkte aldri på å gjøre det
Nå forteller Tottenhams midtbanespiller hvordan han opplevde det lille sekundet magi som publikum på White Hart Lane ble vitne til for snart et døgn siden.

– Jeg tenkte aldri på å gjøre noe slikt. Jeg ville bare score og det var den mest effektive og komfortable måten å gjøre det på. Det er noe jeg alltid vil huske, for målet er helt annerledes enn de andre jeg har scoret, sier han.

Lamela har riktig nok scoret et lignende mål før, men tror likevel at torsdagens fulltreffer er den vakreste han noen gang har scoret.

– Ja, det tror jeg at det er. Jeg har scoret på samme måte før da jeg spilte som junior i River Plate. Det bare skjedde, sier han.

– Må fortsette å forbedre meg
22-åringen har slitt med å innfri etter at han ble hentet fra Roma i forkant av forrige sesong. Nå håper han praktmålet mot Astera kan sette fart på karrieren i Nord-London.

– Målet var viktig for meg fordi jeg trenger å score. Jeg er glad for scoringen og seieren, og håper å kunne fortsette på denne måten. Men dette var bare én kamp - jeg må tenke på å fortsette å forbedre meg, sier han.

En annen spiller som markerte seg torsdag var Harry Kane. Angriperen scoret først tre mål, før han avsluttet kampen som keeper for en utviust Hugo Llorisa.

Angriperen viste fort at han ikke er like god med hendene som med føttene da han fomlet inn et gresk frispark.

– For å være ærlig så håpet jeg at ballen skulle treffe muren. Men da den først kom mot meg burde jeg bare sparket den bort, fortalte han etter kampen.

– Vilt å prøve seg på det
Men Kane snakket også om lagkameratens rabonascoring.

– Han viste en helt ubeskrivelig teknikk. Bare det å prøve seg på det på en så stor scene er helt vilt. Jeg vil nok ikke på prøve på det samme selv. Jeg overlater det til ham, akkurat som jeg overlater keeperjobben til Hugo og Michel (Vorm).

Både Kane og Lamela får en ny mulighet til å vise seg frem allerede på søndag. Da møter London-klubben Newcastle hjemme på White Hart Lane.