Sandra Lyng Haugen får massiv støtte etter åpenhet om brystoperasjonen

– Jenter har sendt meg meldinger om at de vil sjekke seg selv, sier premièreklare Sandra Lyng Haugen (27).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KLAR FOR NY SERIE: Sandra Lyng haugen (27) deler alt i ny dokuserie. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
KLAR FOR NY SERIE: Sandra Lyng haugen (27) deler alt i ny dokuserie. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Fredag sto Sandra Lyng Haugen (27) fram i norske medier og fortalte om operasjonen hun måtte igjennom for ett år siden. Legene fant fire svulster i brystene hennes, noe som gjorde at hun måtte opereres. 

I et åpenhjertig klipp fra den nye dokuserien «Sandra Usensurert» viser Sandra fram det som er vanskelig for henne, nemlig at operasjonen har etterlatt et stort arr, som kanskje aldri blir borte. 

– Hver gang jeg tar av meg bh'en eller skal i dusjen, så begynner jeg å gråte. Det ser så stygt ut, jeg føler meg så fæl, sier hun, til tross for at hun er lykkelig for at svulstene var godartede.

Nå vil andre sjekke seg selv

I etterkant har innboksen til den unge artisten blitt full av meldinger fra personer som støtter hennes åpenhet.

– Jeg har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Folk sier det er bra jeg står fram, fordi dette er et vanskelig tema. Noen jenter har sendt meg meldinger om at de vil sjekke seg selv etter at hørte om min operasjon, sier Sandra til TV 2.

– Jeg syntes det var naturlig å være åpen og ærlig om dette. Det preget livet mitt på den tiden og førte til endringer i planene, forteller hun.

– Blir vanskelig å se det på tv

Sandra har det siste halvannet året hatt et tv-team på slep i hverdagens oppturer og nedturer. Hun gleder seg til å se serien, men akkurat første episode, med bilder fra tiden rundt operasjonen, synes hun blir vanskelig.

– Det blir rart å se det. Det var en veldig krevende periode for meg, og det blir vanskelig å se det igjen, sier Sandra.

Siden operasjonen har sårene fått tid til å gro, og Sandra er nå fornøyd med sitt eget utseende igjen.

– Arret har ikke plaget meg noe i ettertid. Det har grodd mye siden den gang, forteller hun.

Premieren på «Sandra Usensurert» ser du søndag kveld klokka 20:25 på TV 2 Bliss. Du kan også se den på TV 2 Sumo (krever innlogging).