I FARESONEN? Pepe er det mest sannsynlige Suárez-byttet, om man skal tro spillselskapene.
I FARESONEN? Pepe er det mest sannsynlige Suárez-byttet, om man skal tro spillselskapene.

Pepe er spillselskapenes favoritt til å bli bitt av Suárez 

Mens man får 100 ganger pengene tilbake om Luis Suarez biter Lionel Messi.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag spiller Luis Suárez sin første obligatoriske kamp siden han bet Giorgio Chiellini i VM i sommer. Suárez ble utestengt i ni internasjonale kamper for Uruguay og fra all fotballaktivitet i fire måneder. Egentlig er Suarez først spilleklar søndag 26. oktober, men det ble forandret til midnatt 24. oktober (i dag).

Det passer bra med tanke på at El Clasico spilles 25. oktober.

I forbindelse med storkampen tilbyr spillselskapet Paddy Power en Suárez-spesial. Gamblere kan sette penger på når Suárez biter, hvilken kroppsdel han biter og hvilken spiller han biter, skriver The Mirror.

Foreløpig er Pepe favoritten til å få tennene til Suárez i seg. Man får 50 ganger pengene igjen om den portugisiske spilleren blir bitt. Deretter følger Raphael Varane og Sergio Ramos. Det er kanskje ikke så rart, siden Suárez ved to tidligere anledninger har bitt forsvarsspillere. Otman Bakkal, som Suárez bet i november 2010, var en offensiv midtbanespiller. Om Suárez biter lagkamerat Lionel Messi gir det hele 100 i odds.

Thomas Syversen vant 5600 kroner da Suárez bet Chiellini i juni. Den gang satte Moelven-karen 32 kroner på spillet. Han setter neppe penger på et nytt Suárez-bitt.

– Jeg tror i hvert fall ikke på det i morgen. Da ville han fått en lang utestengelse, sier Syversen.

– Da jeg satte pengene på Suárez-bitingen var det mest for humorfaktoren, innrømmer han.

Ved alle tre anledninger har Suárez bitt i skulderen. Man får 33 ganger pengene igjen om han velger skulderen til en Real Madrid-spiller. Et bitt i foten gir 100 ganger pengene igjen.

– Skulderen er det mest sannsynlige, sier Syversen.

Det er også mulig å spille på tidspunktet Suárez biter. I tidligere tilfeller har det vist seg at Suárez venter til slutten av kampene med å bite. Ivanovic (74 minutter), Chiellini (79 minutter) og Bakkal (90+) er de kjente eksemplene på det. Derfor tilbyr Paddy Power en odds på 100 hvis uruguayaneren hogger til i løpet av kampens første 23 minutter. Den synker til 25 hvis episoden skjer fra det 68. minutt og utover.