BLIR VÆRENDE: Paul Pogba er i ferd med å komme til enighet med Juventus om en ny kontrakt. (AP Photo/Marco Vasini)
BLIR VÆRENDE: Paul Pogba er i ferd med å komme til enighet med Juventus om en ny kontrakt. (AP Photo/Marco Vasini)

Fotballryktene:
– Pogba dropper retur til Manchester

Og Real Madrid-stjerne vil gå ned i lønn for å komme til Premier League-klubb.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Thank God It's Friday, og enda flere rykter å fordøye før helgen.

For hva er vel bedre å starte helgen med enn en god dose med troverdige og mindre troverdige overgangsrykter?

Kommer det noe om din klubb i dag? 

Paul Pogba har vært et av de heteste navnene blant toppklubbene det siste året. Midtbanespilleren er et talent utenom det vanlige, og alle storklubber med ambisjoner har vært koblet til ham. Men nå kan det se ut til at Manchester United kan glemme å hente sin fortapte sønn tilbake, og Manchester City kan se bort fra å irritere byrivalen med å snappe ham opp foran nesen på dem. For ifølge Daily Star har Pogba kommet til enighet med Juventus om en ny kontrakt, som binder ham til torinoklubben frem til 2019.

Real Madrid har konkludert med at det kan være greit å ha en liten ert på benken, men klubben har innsett at prisen Manchester United forlanger for Javier Hernandez er altfor høy. Klubben er villig til å overta meksikaneren permanent dersom United er villig til å senke kravet sitt fra 170 millioner kroner, skriver Daily Express.

Manchester United har invitert Victor Valdes på prøvespill. Dersom klubben skulle ende opp med to landslagsaktuelle keepere fra Spania, så spørs det om ikke det går mot slutten på United-karrieren for tidligere Aalesund-keeper Anders Lindegaard. Daily Express skriver at dansken kan forsvinne allerede i januar.

Det kommer alltid noe godt fra Bayer Leverkusen. Denne sesongen er det kantspilleren Karim Bellarabi som har fått sitt store gjennombrudd. 24-åringen fikk til og med sin landslagsdebut i Tysklands EM-kvalifiseringskamp mot Polen. Da Leverkusen vant 2-0 over Zenit St. Petersburg i Champions League på onsdag, var det speidere fra Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Tottenham og Newcastle på plass for å se på ham, melder Daily Mirror.

Liverpool har innsett at en drøy million kroner i uken er for mye for en høyst ordinær høyreback. Derfor må Glen Johnson se seg om etter en annen klubb å lure dersom han skal opprettholde lønnen sin. Nå har de røde begynt å lete etter en erstatter, og hva er vel mer riktig enn å gå for en back som for noen dager siden uttalte at han kommer til å spille resten av karrieren sin i AC Milan? Det er viktig å sikte høyt, derfor går Liverpool nå for å hente Ignazio Abate, skriver Daily Mirror. Klubben har jo hatt hell når de har forhandlet med Milan før.

Men noen vil nok påstå at Mario Balotelli ikke har vært noen stor suksess i Liverpool. Nå sier Brendan Rodgers at han visste hva han fikk da han signerte italieneren, så han er neppe overrasket over «Super-Marios» manglende evne til å løpe og å score mål. Nå sier han til og med at det er tvilsomt om Balotelli noen gang blir god nok, skriver Daily Mail. 160 millioner kroner for en spiss som kanskje aldri blir god nok for Liverpool. Det er god butikk det.

Det har vært mye frem og tilbake rundt Sami Khedira. Arsenal har lenge vært koblet til tyskeren, men den siste tiden har Chelsea og Manchester United seilet opp som favoritter til å sikre seg midtbanespilleren fra Real Madrid. Men nå skriver Corriere dello Sport at Khedira aller helst vil til Arsenal. Ifølge Metro er han nå villig til å halvere lønnen sin for å komme til The Gunners.

Arsenal-manager Arsene Wenger har hatt speidere til stede på Benfica-kamper denne sesongen. Først og fremst for å finsikte Anderson Talisca, men nå viser det seg at de også har hatt et håp om å få et glimt av 17-åringen Goncalo Guedes. Spissen har allerede fått sin debut for den portugisiske storklubben, som nå håper å få ham til å signere en ny kontrakt, som vil sørge for at en klubb som vil kjøpe ham må ut med 650 millioner kroner, skriver TalkSPORT.

Petr Cech hadde nok ikke sett for seg at han denne sesongen skulle være reservekeeper i Chelsea, men sånn er det blitt for den tsjekkiske landslagskeeperen. Nå kan klubbens planer om et samarbeid med Besiktas åpne for at 32-åringen får litt spilletid siste halvdel av sesongen. Ifølge TalkSPORT bekrefter agenten hans at en overgang til Tyrkia er mulig i januar.

Bournemouth har overrasket mange de siste sesongene. Med relativt begrensede midler er sydkystlaget blitt et lag å regne med i Championship. En av dem som har bidratt sterkt er kantspilleren Matt Ritchie. Nå kan 25-åringen få et karriereløft. The Sun skriver at West Bromwich Albion kan komme med et bud på Ritchie i januar.