FARLIG DUO: Luis Suarez og Lionel Messi er to spillere Real Madrid må temme om det skal bli poeng på lørdag. AFP PHOTO  AFP PHOTO / QUIQUE GARCIA
FARLIG DUO: Luis Suarez og Lionel Messi er to spillere Real Madrid må temme om det skal bli poeng på lørdag. AFP PHOTO AFP PHOTO / QUIQUE GARCIA

– Vi venter desperat på å få Luis tilbake

Lionel Messi hyller Luis Suárez før lørdagens El Clásico.

Prestisjeduellen mellom Barcelona og Real Madrid skaper alltid store overskrifter og mye begeistring, men lørdag er forventningene ekstra høye.

For etter å ha vært utestengt i over 120 dager, er Suárez klar til å spille sin første tellende kamp siden VM-bittet mot Giorgio Chiellini. Fredag midnatt har Suarez sonet ferdig karanten.

– Vi venter desperat på å få Luis tilbake på banen. Han er en fantastisk angriper, som kommer til å score mange mål for oss. Jeg er glad på hans vegne, for han har vært ute lenge, sier Lionel Messi.

Suárez har fått lov til å spille treningskamper under suspensjonen, men lørdag starter alvoret. Barcelona-trener Luis Enrique har latt seg imponere av uruguayaneren.

– Luis er veldig intens på trening. Han er nøye i sitt daglige arbeid, og vi håper han blir en stor bidragsyter for oss. For meg virker det som at han snart er på sitt aller beste, sier han.

Kampen mellom Barcelona og Real Madrid spilles lørdag klokken 18.00 på Santiago Bernabeu. (©NTB)