ROET NED PUBLIKUM: Peyton Manning likte dårlig at lystavleoperatøren prøvde å fyre opp publikum mot slutten av kampen. Foto: Doug Pensinger/Getty Images/AFP
ROET NED PUBLIKUM: Peyton Manning likte dårlig at lystavleoperatøren prøvde å fyre opp publikum mot slutten av kampen. Foto: Doug Pensinger/Getty Images/AFP

Manning raste mot lystavleoperatør

– Det var respektløst, sier NFL-stjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denver Broncos - San Diego Chargers 35-21:

Det skulle være duellen mellom to av NFLs beste quarterbacker; Peyton Manning og Philip Rivers.

Men det var en annen kar som stjal oppmerksomheten på Spot Authority Field at Mile High.

Tre touchdowns av Sanders
Emmanuel Sanders ventet i seks kamper på å få en touchdownpasning fra Manning, før han fikk sin første i helgen. Mot Chargers fikk han tre.

Chargers gjorde en strålende jobb med å stoppe Mannings fremste våpen Demaryius Thomas og Julius Thomas, men den ekstra oppmerksomheten ga altså rom for Sanders.

Den unge runningbacken Juwan Thompson løp også inn til to touchdonws i 35-21-seieren.

Det som fikk mest oppmerksomhet etter kampen var Mannings utbrudd mot Broncos' egen lystavleoperatør.

– Respektløst
Mot slutten av kampen avbrøt Manning et spill og ba publikum om å roe seg.

– Jeg har ikke noen problemer med fansen vår. Fansen vår er fantastisk. Jeg har et problem med lystavleoperatøren vår. Jeg må ta en prat med ham. Jeg vet ikke hva han driver med.

– Han spilte musikk, viste publikum, viste spillere som danset på sidelinjen. Han fyrte opp publikum mens vi hadde ballen. Jeg synes ikke vi skal gjøre sånt. Jeg synes ikke at vi skal vise quarterbacken deres på sidelinjen. Jeg synes det er respektløst, sa han på pressekonferansen etter kampen.

Rivers bare lo av det hele.

– Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal svare på det. Men hvis noen hadde sagt til meg for ti år siden at jeg ville blitt vist når jeg blir buet på av 70 000, og Peyton Manning blir heiet på av 70 000 i samme klipp, så ville jeg sagt det var ganske fantastisk, sier Chargers-quarterbacken.