Lamela med vanvittig «rabonascoring» i Tottenhams målfest

Argentineren dro frem en scoring av den sjeldne sorten mot greske Asteras.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham-Asteras 5-1 

De fremmøtte på White Hart Lane fikk virkelig valuta for pengene da Tottenham slo greske Asteras 5-1 i Europaligaen tosdag.

Se video med tillatelse av MAX

Ikke bare fikk hjemmepublikummet se London-klubben ta tre viktige poeng, de fikk også se Erik Lamela i storslag levere et mål av helt ypperste kaliber.

Lamela-perle
Men det var Harry Kane som startet målfesten. Spissen banket til fra distanse etter 13 minutter. Ballen gikk via stolpen og i mål bak ryggen til gjestenes sisteskanse.

Men selv om scoringen til Kane var vakker, er det nok få som vil snakke om den etter å ha sett det kunstverket Erik Lamela dro frem etter en halvtime.

Fra rundt 17 meter dro han til med en rabonascoring. Argentineren vrengte skuddfoten rundt på baksiden av stamfoten og sendte ballen i det lengste krysset.

Rett og slett en praktscoring av Tottenhams midtbanespiller.

Men Lamela var ikke ferdig for kvelden. Halvveis ut i andre omgang slo han til igjen.

Først skjøt han via en en Asteras-spiller. Ballen gikk rett opp i luften, men landet på foten til argentineren som banket den i mål på andre forsøk.

Hat trick-Kane avsluttet med keeperblemme
Men heller ikke Harry Kane var fornøyd med bare en scoring. På det siste kvarteret scoret han to ganger og kunne dermed gå av banen med hat trick.

Kvelden skulle likevel ende veldig uventet for tremålshelten. Med fire minutter igjen på klokken ble Tottenhams keeper Hugo Lloris utvist. Kane tok dermed ansvar og plukket opp hanskene til franskmannen.

Men på grekernes påfølgende firspark leverte Kane en keepertabbe som ga bortelaget et trøstemål.

Målet kom uansett for seint. Med torsdagens seier ligger Tottenham helt likt med Besiktas i toppen av gruppen.