VINNER: Adelén Rusillo Steen er kåret til årets norske artist av MTV european music awards.
VINNER: Adelén Rusillo Steen er kåret til årets norske artist av MTV european music awards.

Adelén(17) kåret til beste norske artist av MTV 

Horten-jenta danket ut både Nico & Vinz og Donkeyboy.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

17 år gamle Adelén Rusillo Steen danket ut duoen Nico & Vinz, Anders Nilsen, Donkeyboy og Martin Tungevaag da MTV i dag annonserte vinneren av årets beste norske artist. Det melder VG.

En fornøyd vinner

På Instagram melder en glad Adelén.

«WOW!!! Tusen takk til alle som stemte. Dette er virkelig helt surrealistisk for meg! Nå konkurrerer jeg om tittelen beste nordeuropeiske artist, så fortsett å stemme»

9. november går det store MTV European Music Awards av stabelen i Glasgow. Da vil Adelén motta prisen for beste norske artist og samtidig kan hun få pris for beste nordeuropeiske artist. Her konkurrerer hun mot Christopher (Danmark), Isac Elliot (Finland), The Foo (Sverige) og One Direction (Storbritannia).

Klar på hva hun vil

Den halvt spanske 17-åringen fra Horten uttalte tidligere i år til TV 2 at selv om hun er ung er hun klar på at hun ikke vil ende opp som hverken Justin Bieber, som tidligere i år ble arrestert for fyllekjøring, eller skandaleomsuste Britney Spears

– Man må ikke tro at alle i bransjen vil deg alt godt. Være litt skeptisk, rett og slett, som er derfor er svært opptatt av å holde familien sin nær.

– Jeg tror at det som hjelper meg er at jeg holder de som jeg vet elsker meg nært, sier popartisten.

I godt selskap

Musikkfesten har siden 1994 samlet de største profilene på den internasjonale stjernehimmelen. Showet sendes over hele verden, og har gitt noen uforglemmelige øyeblikk fra den røde løperen.

Årets show går av stabelen i Glasgow den 9. november, og ledes i år av hiphop-fenomenet Nicki Minaj. Det meldes i en pressemelding fra NTB.

TV 2 vil være tilstede under årets MTV European Music Awards i Glasgow, så følg med!