OPPGITT: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo, her sammen med Herolind Shala, er oppgitt over at Fredrik Semb Berge og Elbasan Rashani sitter på benken.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
OPPGITT: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo, her sammen med Herolind Shala, er oppgitt over at Fredrik Semb Berge og Elbasan Rashani sitter på benken. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Fagermo hardt ut mot pengegriske agenter

Dag-Eilev Fagermo blir deprimert når han ser sine gamle elever sitter på benken i utlandet.

I sommer solgte telemarkingene Fredrik Semb Berge og Elbasan Rashani til Brøndby i dansk fotball. Spesielt førstnevnte har slitt med å få spillertid etter overgangen.

– Jeg griner hver gang jeg ser at Elba og Fredrik ikke starter. Fredrik var eliteseriens beste midtstopper. Begge burde vært faste på A-landslaget i løpet av denne vinteren og våren. Nå er de ikke i troppen en gang, sier Fagermo til Telemarksavisa.

Han mener dagens unge spillere får for dårlige råd fra rådgivere og agenter.

– De snakker stort om større ligaer og penger, men tenker mer på eget honorar enn spillernes utvikling. For agentene handler det bare om å selge. Og at Brøndby bruker så mye penger på Fredrik Semb, uten å bruke ham, overrasker meg.

– Spillere sitter på benken i klubber som ikke er bedre enn Odd. Brøndby er ikke bedre enn oss. Og jeg tror heller ikke Midtjylland er bedre enn Molde, mener Fagermo. (©NTB)