GODE VENNINNER: Alina og Malin Vassnes har fått et helt annet forhold etter at de ble med i Farmen. – Vi gikk inn som søstre, men kom ut som venninner, sier Malin. Foto: Alex Iversen/TV 2
GODE VENNINNER: Alina og Malin Vassnes har fått et helt annet forhold etter at de ble med i Farmen. – Vi gikk inn som søstre, men kom ut som venninner, sier Malin. Foto: Alex Iversen/TV 2

Slik er forholdet mellom Farmen-søstrene i dag

Malin og Alina Vassnes meldte seg på Farmen for å finne tilbake vennskapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søstrene Alina (24) og Malin (21) Vassnes fra Austevoll hadde en agenda da de meldte seg på Farmen sammen. Yngstesøster Malin har lenge hatt et håp om at de skulle få et sterkere bånd til hverandre, og Farmen kunne være løsningen.

Etter fem uker på gården er det ingen tvil om at forholdet har blomstret, og ifølge Malin er målet nådd. Men søndag ble de splittet, da Malin tapte tvekampen mot Magnhild Vik (42).

Det ble en svært kort og følelsesladet avskjed for søstrene.

– Det var vanskelig å se hvordan Alina tok det da jeg røyk ut. Jeg ble så overrasket, for hun viser aldri følelser. Så det gjorde det litt ekstra trist. For meg var det helt greit, for jeg gledet meg til å se de jeg skulle hjem til. Men det var verre for Alina som skulle bli igjen, sier Malin til TV 2.

– Det går kjempebra med oss

Malin forteller at det var fantastisk å se familien og kjæresten Tord igjen, men savnet etter Alina meldte seg fort. Etter innspillingen har søstrene bevart den gode kontakten.

– Det går kjempebra med oss. Vi snakker sammen på telefonen hver dag. Det er noe vi aldri har gjort før. Jeg tror ikke det ville skjedd hadde det ikke vært for Farmen. Det er rart, men sant at vi har kommet hverandre mye nærmere. Vi gikk inn som søstre, og kom ut som venninner. Jeg er så takknemlig for den muligheten, bedyrer Malin.

Malin frykter ikke at kontakten kommer til å avta i fremtiden

– Selv om vi ikke bor på samme sted, så vet jeg at vi kommer til å holde kontakten. Vi forstår hverandre på en helt annen måte.

Hadde hjemlengsel

Overgangen fra livet i 1914 til realiteten ble svært følelsesladet for Malin, som forteller at hun gråt for den minste ting det første døgnet hun var ute. Det var spesielt godt å få vite at kjæresten hadde savnet henne like mye som hun hadde savnet ham.

– Jeg har hatt det utrolig kjekt på Farmen, på godt og vondt. Jeg var vel den som fikk erfare hjemlengsel mest. Men Alina pushet meg helt frem til uke fem. Så det var utfordrende å være der sånn sett, men jeg ville aldri vært opplevelsen foruten, forteller 21-åringen.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.

Gikk du glipp av kveldens episode kan du se den på TV 2 Sumo (krever innlogging).