Rodgers kaller Balotelli inn på teppet etter trøyebytte

– Det skulle ikke skjedd, tordner Liverpool-manageren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mario Balotelli gikk nok en gang av banen uten å score mål for Liverpool. 24-åringen har scoret ett fattig mål på 10 kamper for de røde, og mot Real Madrid var han ikke i nærheten av å skremme bortelagets midtstopperduo Pepe og Raphael Varane.

Men Balotelli gikk ikke helt tomhendt hjem fra Anfield. I pausen sørget han for å bytte drakt med Pepe, noe som ikke er spesielt populært i England. Bytte av drakter skal skje etter kampen, ikke i pausen. Det fikk Balotellis lagkamerat Mamadou Sakho ettertrykkelig erfare da han byttet drakt med Samuel Eto'o i forrige sesong.

BYTTET I PAUSEN: Mario Balotelli vrengte av seg drakten i pausen. Han ga den til Pepe, og fikk en Real Madrid-trøye tilbake.
BYTTET I PAUSEN: Mario Balotelli vrengte av seg drakten i pausen. Han ga den til Pepe, og fikk en Real Madrid-trøye tilbake.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har støttet Balotelli i tykt og tynt denne sesongen, men draktstuntet fikk selv den sindige nordiren til å irettesette spissen. 

– Det skulle ikke skjedd, innrømmer Rodgers.

– Det er ikke noe jeg står for. Hvis man skal gjøre det, gjør det etter at kampen er over. Det er noe jeg vil ta tak i på torsdag, sier Rodgers.

– Vi hadde en episode med Sakho i fjor, og da håndterte vi det internt, sier Liverpool-manageren.

PARTNERS IN CRIME: Pepe og Mario Balotelli.
PARTNERS IN CRIME: Pepe og Mario Balotelli.

Tidligere Liverpool-kaptein Phil Thompson kaller draktbyttet «en skam og respektløst».

Graeme Souness reagerer mer på Balotellis kroppsspråk på banen. 

– Kall meg gjerne en dinosaur, men jeg forventer mer. Da jeg spilte ville vi tatt ham skikkelig for måten han reagerer på, sier Souness.

Det er ikke bare Liverpool-spillere som har gått i byttefellen. I november 2012 måtte den daværende Arsenal-spilleren Andre Santos legge seg flat og beklage da han byttet drakt med Robin van Persie i pausen.