FORSVINNER: Ifølge Nicola Amoruso skal Arturo Vidal være på vei bort fra Juventus. Foto: REUTERS/Alkis Konstantinidis
FORSVINNER: Ifølge Nicola Amoruso skal Arturo Vidal være på vei bort fra Juventus. Foto: REUTERS/Alkis Konstantinidis

Fotballryktene:
– Manchester United kan likevel få Vidal

Og Liverpool instesiverer spissjakten etter Mario Balotellis siste stunt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du tror det ikke før du får se signaturen på papiret!

Slik er det ofte med overgangsrykter. Noen er like sannsynlige som at månen skal falle ned. Likevel hender det at noen av disse likevel blir noe av.

Her kommer et knippe med nye rykter, som må vurderes og fordøyes utover dagen.

Manchester United-manager Louis van Gaal turde ikke å bruke en halv milliard kroner på å hente en kneskadet Arturo Vidal i sommer. Men nå som chileneren også er begynt å fly på byen før kamper, så kan det se ut til at nederlenderen likevel vil gå for ham. Tidligere Juventus-spiller Nicola Amoruso sier ifølge Daily Express at Vidal snart er historie i Juventus. Noe som kan tyde på at han likevel ender opp på Old Trafford.

En overgang som ikke vil skape like mye blest er om Jordan Pickford dukker opp på Old Trafford. Daily Star skriver at van Gaal har latt seg imponere over 20-åringens prestasjoner i mål for Bradford denne sesongen, og at han kan tenke seg Pickford som back up til David de Gea. Men Pickford er eid av Sunderland, og de svarte kattene kan kanskje ha behov for en keeper som stopper baller selv etter 0-8 for Southampton i helgen.

Manchester United og Chelsea skal begge være interessert i Stuttgarts storvokste midtstopper Antonio Rüdiger. Men dersom Arsenal kommer på banen vil de to få store problemer. 21-åringen er nemlig stor Gunners-supporter, og bekrefter overfor Sport Bild at han har kjøpt seg den nye trøyen med «SANCHEZ» på ryggen, skriver Daily Star. Så spørs det da om Chelsea eller Manchester United synes det er greit å ha en spiller som går rundt i Arsenal-drakt på fritiden.

Arsenal på sin side fortsetter sin jakt på unge, engelske spillere. Nå er det Birminghams 18 år gamle kantspiller Demarai Gray som står på handlelisten. Gray fikk sin Championship-debut allerede forrige sesong, og har vært et av få lyspunkt hos Birmingham denne sesongen. Men også Tottenham viser interesse for driblefanten, skriver The Sun.  Liverpool har foreløpig holdt seg i ro, men ifølge Daily Mirror sikret klubben seg en opsjon på Gray da de forrige sesong leide ut Jordon Ibe til Birmingham. Det betyr at klubben skal informeres dersom bud kommer inn, og har muligheten til å matche budet dersom de ønsker det.

Alle visste at det var gambling av Liverpool å hente Mario Balotelli. Men at italieneren skulle vise seg å være så ubrukelig som han har vært, hadde ingen sett for seg. Og draktbyttet med Pepe i pausen av Champions League-oppgjøret med Real Madrid kan være dråpen som får begeret til å renne over. Nå intensiveres i hvert fall jakten på Napolis Gonzalo Higuain, skriver Daily Express. Argentineren, som heller ikke har fått ballen i nettet denne sesongen, vil koste mellom 300 og 350 millioner kroner.

Ryktene om en overgang bort fra Tottenham for Jan Vertonghen er sterkt overdrevet, hevder manager Mauricio Pochettino. Men belgieren ble vraket i startoppstillingen mot Manchester City, noe Pochettino mener er høyst udramatisk, skriver Daily Mirror.

Men Spurs er på midtstopperjakt, og har tenkt å bruke suksessoppskriften de brukte da de hentet nettopp Vertonghen. Pochettino skal ha sendt speidere for å kikke på Vertonghens tidligere klubb Ajax, og da først og fremst finnen Niklas Moisander, skriver TalkSPORT.

Southampton-manager Ronald Koeman vil hente tidligere Liverpool-spiller Dirk Kuyt tilbake til England. 34-åringen har ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å flytte fra Fenerbahce, skriver Daily Mirror.

Hvem skal score målene for Newcastle? Det er et spørsmål mange har stilt seg etter at Demba Ba ble solgt til Chelsea og Papiss Cissé hadde brukt opp sin scoringskvote i Premier League. Fansen har drømt om å få en ny spiss, først i sommer, og nå på nyåret. Men da styret hadde sitt årlige møte med fansen, kunne de ikke garantere at det vil bli kjøpt noen i januar. Klubben hentet nemlig inn de ni spillerne de ville ha i sommer, skriver Newcastle Chronicle.

Men skulle Newcastle klare å snike til seg Nicolas Gaitan fra Benfica, så har i hvert fall klubben en spiller som kan servere spissen de ikke har. Ifølge TalkSPORT vil The Magpies prøve å hente den argentinske playmakeren i januar. Gaitans kontrakt går ut til sommeren, og vil ikke bli noen veldig dyr mann. Men de får kamp av Monaco, som også er interessert i 26-åringen.