FORELSKET: Stjerneparet Angelina Jolie og Billy Bob Thornton var gift i 3 år. Her under Golden Globes i 2002. Foto: Scanpix.
FORELSKET: Stjerneparet Angelina Jolie og Billy Bob Thornton var gift i 3 år. Her under Golden Globes i 2002. Foto: Scanpix.

– Angelina insisterte på at vi skulle dele blod

«Fargo»-stjernen Billy Bob Thornton (59) åpner seg om den ville fortiden med eksen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Angelina Jolie (39) og Billy Bob Thornton var et av 90-tallets mest omtalte par. Før adoptivbarna, veldedigheten og Brad Pitt, var Jolie kjent som en rebell.

Blod rundt nakken

Paret kuppet alle verdens magasinforsider da de ankom røde løpere med hverandres blod rundt halsen. Angelina Jolie syntes det virket romantisk å oppbevare blod i et anheng.

– Angie kom hjem en dag med tomme smykker. Du vet ... slike man kan putte et bilde av bestemor inni, og henge rundt halsen. Hun tenkte det ville være romantisk om vi kuttet fingrene våre med barberblad, og dryppet blod i smykkene.

– Slik kunne vi alltid være sammen, selv om vi var mye fra hverandre på den tiden, sier skuespilleren til Hollywood Reporter.

– Vi var «vampyrer»

Billy Bob var travelt opptatt med innspillingen av Monster's Ball og Angelina spilte i Tomb Raider. Da paret viste seg på rød løper med anhengene, eksploderte ryktene rundt paret.

– Fra da av var vi vampyrer som bodde i huler, sier Thornton i intervjuet.

Fargo har premiere på TV 2 Zebra i kveld kl.22.30.

Du kan også se serien på TV 2 Sumo.