SØRGER: Mats Møller Dæhli sørger over tapet av fotballvennen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
SØRGER: Mats Møller Dæhli sørger over tapet av fotballvennen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Møller Dæhli hyller død fotballkompis på Instagram

Mats Møller Dæhli sørger etter nyheten om fotballvennens død. 2. divisjonsspilleren ble funnet død tirsdag ettermiddag.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Landslagsspiller og Cardiff-proff Mats Møller Dæhli sørger over nyheten om at hans tidligere lagkamerat Thomas Andrew Morgan (23) er funnet død, skriver VG

2. divisjonsspilleren ble meldt savnet i Gjøvik i helgen og politiet i Vestsoppland bekreftet i formiddag at det var 23-åringen som ble funnet død tirsdag ettermiddag. 

Den avdøde vil bli sendt til obduksjon, men man tror ikke det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, opplyser politiet i en pressemelding skriver Oppland Arbeiderblad

Spilte begge for Lyn

Møller Dæhli ble kjent med Morgan da de begge spilte i Lyn, og i går kveld la landslagsprofilen ut et bilde av de to på sin Instagram-konto. 

Morgan har tidligere spilt for Lyn, Valdres FK og Ull/Kisa før han meldte overgang til Gjøvik-Lyn, før sesongen 2014. 

Lagkamerater i sorg

Også i 23-åringens klubb Gjøvik-Lyn er spillere og ledere i sorg. På klubbens hjemmeside har de lagt ut følgende melding. 

«Vår kjære Thomas Andrew Morgan ble funnet omkommet tirsdag ettermiddag.

Thomas var sammen med laget lørdag kveld etter at klubben hadde spilt to flotte fotballkamper. Denne lørdagen bidro Thomas sammen med flere øvrige førstelagsspillere til at plassen i neste års 3. divisjon for rekruttlaget ble sikret. Etter at det ble kjent at Morten ble vår nye hovedtrener, gikk det ikke lang tid før han ble kontaktet av Thomas. Han ville gjerne komme til FK Gjøvik-Lyn å gjenforenes med Morten, fra tiden i Valdres.

I løpet av dette året lærte vi Thomas å kjenne ikke bare som en god fotballspiller, men også som et usedvanlig flott menneske. Vi vil savne ditt lune smil og alt du var for oss.

Hvil i fred Thomas.»