FESTET: Bare et døgn etter at han var for sliten til å spille for England, festet Raheem Sterling til langt på natt. (AP Photo/Tim Ireland)
FESTET: Bare et døgn etter at han var for sliten til å spille for England, festet Raheem Sterling til langt på natt. (AP Photo/Tim Ireland)

– For sliten til å spille for England - festet til langt på natt dagen etter

Raheem Sterling får nok en gang gjennomgå i engelske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool-spilleren Raheem Sterling måtte tåle hard kritikk etter at det kom frem at han hadde bedt om å få slippe å spille EM-kvalifiseringskampen mot Estland fordi han var for sliten.

Sterling ble sittende på benken i 75 minutter før han ble byttet inn i Tallinn. Rett etter kampen fløy han til Manchester sammen med resten av landslaget.

På byen med Arsenal-duo
Men 19-åringen var ikke mer sliten enn at han dagen etter tok turen London for å kose seg på byen sammen med Arsenal-duoen Danny Welbeck og Alex Oxlade-Chamberlain, og Swanseas Jonjo Shelvey.

Trioen møttes på den trendy nattklubben Cirque le Soir, og holdt det gående til klokken 3 om natten, skriver Daily Mail.

Sterling skal ha danset på bordene og vært i storslag, bare 24 timer etter at han var for sliten til å spille for England.

Rodgers forsvarte Sterling
Liverpool-manager Brendan Rodgers forsvarte Sterling etter at ga landslagssjef Roy Hodgson beskjed om at han var sliten.

– La meg fortelle dere noe. Det har vært minst fem ganger tidligere hvor Raheem har sagt han har følt seg sliten foran kamper, men han har aldri nektet å spille. Vi har tatt det til oss det han har sagt, og vurderte situasjonen fortløpende. Jeg hvilte ham mot Aston Villa, og vi tapte kampen. Men det var vår avgjørelse, og bare vår. Forrige sesong sa han at han var sliten før kampen mot Manchester City. Vi vant 3-2 og han var banens beste. Poenget mitt er at du må rådføre deg med dine egne folk og ta dine egne avgjørelser, rett eller galt, sa han den gangen.

Så spørs det hvor fornøyd han er med at Sterling valgte å feste til langt på natt når han skulle få tilbake overskuddet.