INN OG UT? Blir Carlo Ancelotti mannen som etterfølger Arsene Wenger?
INN OG UT? Blir Carlo Ancelotti mannen som etterfølger Arsene Wenger?

Fotballryktene:
– Dette kan bli Wengers etterfølger i Arsenal

Og Manchester United har midtbanespiller i sikte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lenge leve ryktebørsen. Uten overgangsrykter ville livet rett og slett vært litt fattigere.

De forarger, de forlyster og de gjør rett og slett hverdagen mer spennende.

Vil din klubb kjøpe noe i januar? Eller blir det et trøstesløst og kjedelig overgangsvindu?

Det ser i hvert fall ikke ut til å bli kjedelig for Arsenal-fansen. Manager Arsene Wenger har lovet en ny midtstopper, uten å ha gått nærmere inn på hvem det skal bli. Men det kan komme til å forsvinne noen fra Emirates også. En av dem kan bli Mesut Özil. Tyskeren er blitt kraftig kritisert for ikke å ha tilpasset seg engelsk fotball med sin halvhjertede og nonchalante spillestil. Men det skremmer ikke Manchester City, som nok en gang ønsker å raide The Gunners. De lyseblå må sørge for å opprettholde Arsenals status som farmerklubb, og skal være villig til å betale 320 millioner kroner for å gjøre tyskeren til erstatter for Yaya Toure, skriver Metro.

Wenger selv er en annen som kan komme til å forlate emiratet i Nord-London. Franskmannen har vist en enorm tålmodighet, som har akseptert den konstante misnøyen fra bortskjemte fans med evig tro på gull. Nå er han tilbudt en lukrativ avtale for å returnere til Monaco på sine gamle dager. Ifølge Daily Express skal The Gunners ha sett seg ut Real Madrid-trener Carlo Ancelotti som hans etterfølger.

Celtics Virgil van Dijk virker å være førstevalget som ny midtstopper i Arsenal. Men det kan også være at Wenger fortsetter sin plan om å bygge en stamme med unge engelskmenn. For Daily Mirror skriver at klubben vil hente 21-åringen Liam Moore, som har imponert stort for Leicester denne sesongen. I likhet med Calum Chambers, kan Moore spille både midtstopper og høyreback.

Mange mener Tottenhams Hugo Lloris har vært Premier Leagues beste keeper så langt denne sesongen. På White Hart Lane blir det mottatt med glede, da det betyr at prisen går opp på den franske landslagskeeperen. For lite tyder på at Lloris blir værende i klubben etter denne sesongen. 27-åringen ønsker å prøve seg i en toppklubb og se om han kan hevde seg i Champions League også. Nå skal de ha sett seg ut Toulouse-keeper Ali Ahamada som hans erstatter, skriver Fichajes.

Roberto di Matteo var vel den eneste Chelsea-manageren som fikk Fernando Torres til å fungere sånn noenlunde i klubben. Og italieneren har fortsatt tro på at det er noen scoringer igjen i spanjolen. Nå vil han hente Torres permanent til Schalke 04 i januar, skriver Bild.

Chelsea på sin side har allerede fått en spiller på kontrakt. Ifølge Daily Mail har de kommet til enighet med foreldrene til 13 år gamle Nicolas Tie om en kontrakt som gjelder fra han fyller 16 år. Tie vil bli i FC Poitiers frem til han får lov til å flytte til England.

Torres er ikke den eneste di Matteo vil hente til Schalke 04. Den ambisiøse italieneren ønsker også hente Xherdan Shaqiri fra Bayern München, skriver den sveitsiske avisen Blick. Det kan åpne for at Julian Draxler kan gå til Arsenal.

Manchester United ser ut til å ha gitt opp håpet om å få Arturo Vidal fra Juventus. Nå skriver Daily Star at Louis van Gaal har flyttet fokus over på Inters Fredy Guarin. Den 28 år gamle colombianeren var aktuell for de røde djevlene allerede i januar, men den gangen ble det ikke noe av ovegangen.

Maynor Figueroa imponerte for Honduras under VM, men har fått lite tillit i Hull City denne sesongen. Nå er han sendt på lån til Uwe Rösler og Wigan i en måned, skriver Hull på sin hjemmeside. 31-åringen spilte over 200 kamper for Wigan før han kom til The Tigers.