Riises Mesterliga-comeback spolert av Cavani: – Det var veldig tungt

APOEL holdt nullen mot PSGs stjernegalleri i 87 minutter. 

APOEL-PSG 0-1

John Arne Riise fikk endelig smake på Mesterligaen igjen i APOEL Nikosias 0-1-tap for Paris Saint-Germain.

Nordmannen erstattet en skadd Marios Antoniades etter 40 minutter tirsdag. Han løp innpå til sin 120. europacupkamp i karrieren.

Forrige gang Riise spilte mesterligafotball var da Roma røk ut for Sjakthar Donetsk i åttedelsfinalen i mars 2011.

Riise og APOEL øynet ett poeng mot PSGs stjernegalleri. Uten Zlatan Ibrahimovic i laget lyktes gjestene først helt på tampen. I det 87. minutt lurte Edinson Cavani seg gjennom og plasserte ballen under APOEL-keeper Urko Pardo.

– Det ble en del klapp og babb etter et innlegg. Så slengte Cavani fram foten og scoret, sier Riise til Viasat 4.

Se scoringen over (med tillatelse fra Viasat)

– Det var veldig tungt

Selv om PSG hadde flere avslutninger på mål, var de franske gjestene heldige ved flere anledninger. To ganger måtte David Luiz klarere ballen på målstreken.

Riise synes det var surt at det ble med null poeng.

– Det var veldig tungt. Vi spilte en veldig god kamp, forsvarte oss veldig bra og det var prikkfritt defensivt. Men når du spiller mot en av de beste i Europa, så er det nok å være ukonsentrert i 2-3 sekunder og så scorer de. Nå er vi veldig deppa og lei oss, men vi må være stolte over prestasjonen, sier han.

– Stortrives

Langt bedre enn tirsdagens resultat er tilværelsen på Kypros.

– Det har vært veldig bra, jeg stortrives. Det er en fantastisk klubb, sier Riise, som nå også føler det sportslige begynner å sitte.

– Jeg måtte bruke de første 5-6 ukene til å trene meg opp, og i dag var første gang jeg spilte i Champions League. Det var godt å komme i gang med det, og nå ser jeg fremover. Det begynner å komme seg, sier han.

(©NTB/TV 2 Sporten)