City-spillerne raste mot billig straffe i tomåls-kollaps

Manchester City ledet 2-0, men klarte bare uavgjort mot CSKA Moskva.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

CSKA Moskva-Manchester City 2-2

Se kampsammendrag over (med tillatelse fra Viasat)

Etter bare ett poeng på de to første kampene reiste Manchester City til Moskva med visshet om at tre poeng var helt nødvendig mot CSKA.

Det så også ut til å gå veien for Manchester-klubben som oppskriftsmessig gikk opp i 2-0-ledelse, men CSKA Moskva slo tilbake og et straffespark som så ut til å være av det billige slaget gjorde at det endte 2-2.

Dermed står de med kun to poeng på sine tre første kamper, mens Roma og Bayern som møtes senere tirsdag kveld står med to kamper og henholdsvis fire og seks poeng.

Agüero og Milner ordnet 2-0-ledelse

Etter en jevn start på kampen, så var det gjestene som tok første stikk.

Pablo Zabaleta stanset et CSKA-angrep, og ga ballen til Yaya Touré. Han spilte ballen videre til David Silva, som lå og lurte i mellomrommet mellom forsvaret og midtbanen til CSKA.

Spanjolen mottok ballen og spilte elegant fri Edin Dzeko som sammen med Sergio Agüero kom alene med Igor Akinfeev i CSKA-målet.

Bosnieren spilte ballen uselvisk til Agüero, som hadde en usedvanlig enkel jobb med å sette inn 1-0 for de lyseblå etter 29 minutter.

Knappe ti mintter senere doblet City ledelsen. Yaya Touré slo en praktfull ball til Pablo Zabaleta, som kom på et løp inn i CSKAs 16 meter.

Argentineren headet ballen ned til sin landsmann Agüero, som fant James Milner som kunne skli inn 2-0 ved bakre stolpe.

Billig straffe

I andre omgang reduserte vertene da en flott stikker sendte Ahmed Musa alene med Joe Hart, men i likhet med Dzeko var han uselvisk.

Fra skrått hold la han i stedet inn foran mål, der Seydou Doumbia kunne sette reduseringsmålet.

Og dramaet var ikke over med det. Fire minutter før full tid utlignet Bibras Natkho på straffespark.

City-spillerne protesterte voldsomt da Doumbia gikk i bakken i duell med Aleksandar Kolarov, og av tv-bildene så det ut til at angriperen fra Elfenbenskysten gikk særdeles lett i bakken.