Taylor Swift for Keds, foto: Stella Pictures.
Taylor Swift for Keds, foto: Stella Pictures.

Taylor Swift: – Jeg mottar stadig drapstrusler

Popstjernen Taylor Swift (24) tvinges til å ha sikkerhetsvakter døgnet rundt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et intervju med Esquire Magazine, forteller Taylor Swift om truslene hun stadig står overfor. Hun må ha sikkerhetsvakter med seg døgnet rundt, for å slippe å leve i en konstant frykt for å bli overfalt.

– Jeg strittet lenge imot tankene om å ha sikkerhetsvakter, fordi jeg virkelig setter pris på å ha et tilnærmet normalt liv. Jeg elsker å kunne ta en kjøretur for meg selv, men det har jeg ikke gjort på seks år, forteller superstjernen som for tiden er bosatt i New York.

Mottar trusler

Swift må alltid ha personer kjørende i bilen bak seg, for å skjerme seg selv mot farene som potensielt kan oppstå. Ved flere anledninger har menn dukket opp utenfor enten hennes eller familiens hus, og truet med å drepe, kidnappe eller gifte seg med henne.

Tidligere i år fikk forfølgeren, Timothy Sweet besøksforbud mot stjernen, etter han påsto at de to var gift, og skrev truende meldinger i sosiale medier.

– Dette er den rare og triste delen i livet mitt som jeg prøver å ikke tenke så mye på, fortsetter hun i intervjuet.

Alle kjendiser er utsatt

Det er flere baksider ved kjendislivet, noe Swift har fått erfare. Hun blir stadig kritisert for å date for mange menn, og mener selv at det er noe folk sier bare for å ha noe stygt å si om henne.

– Jeg tror at alle kjendishistorier må ha en «Ja, men ...». Ta for eksempel Beyoncé: Hun er utrolig talentfull, vakker, en perfekt rollemodell for unge jenter, inspirerende for kvinner verden over. Ja, men ... la oss prøve å pirke på ekteskapet hennes. Jeg tror alle kjendiser har det slik. Spesielt kvinner, sier Taylor Swift i intervjuet.