OnklP: – «Styggen på ryggen» fungerte som terapi

Se OnklPs flunkende nye musikkvideo til hans nye hit.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

OnklP og De Fjerne Slektningene høster strålende kritikker for sin nye og ærlige singel «Styggen på ryggen». I dag slapp rap-gruppa musikkvideoen med Atle Antonsen som selve styggen.

Interessante reaksjoner

OnklP gir mye av seg selv i låta og blottlegger seg selv og følelsene sine. Det har skapt stor oppmerksomhet.

Se hele intervjuet i toppen av saken.

– Jeg får tilbakemeldinger fra både gamle og unge, og det er tydelig at låta treffer mange, sier OnklP som synes det er interessant å høre reaksjonene til folk.

Hvem er styggen på ryggen?

– Styggen på ryggen er en dårlig dag. Den dagen du ikke har lyst til å stå opp, og du ikke føler at noe går veien. Alle har den der i større eller mindre grad, sier Pål «OnklP» Tøien.

Produsent Johan Larsson forteller om en kjapp prosess rundt suksesslåta.

– Låta ble skrevet og spilt inn på en time. Det er en klisjé at når ting går så fort så blir det bra resultater, sier Larsson.

Opptur på grunn av en nedtur

OnklP forteller at han har slitt i flere år, og at låta er et resultat av mye motgang. Han har tidligere prøvd å bruke låtskrivingen som terapi med blandet hell. Denne gangen funket det derimot.

– Jeg prøver å male et bilde av hvordan jeg har det, men om jeg sliter med angst eller ikke er fremdeles en privatsak. Jeg har selvfølgelig berg-og-dalbaner i livet som alle andre, og akkurat nå er det mange oppturer på grunn av en sang om nedturer, forteller OnklP.