Dette synes Jakten-frierne egentlig om å bli vraket

Se video som tidligere ikke er vist på TV.

I «Jakten på kjærligheten» har de fire bøndene endelig valgt sin utkårede frier, mens fire friere måtte reise hjem.

Skulle gjerne vært igjen

Tove Michelle Vøllestad (30) måtte forlate gården til Knut Erik Ulltveit (36). Likevel er hun ikke skuffet over at han valgte Siri Bjellerås (29) fremfor henne. 

TOK AVSKJED: Tove Michelle og Knut Erik.
TOK AVSKJED: Tove Michelle og Knut Erik.

– Jeg skulle gjerne vært den som satt igjen. Han er jo en hyggelig fyr, men jeg ble ikke skuffet eller lei meg, sier hun til TV 2. 

Hun snakket med Knut Erik samme morgen som valget var, da gav han inntrykk om at valget var vanskelig og at han var usikker. Selv om hun gjerne skulle vært valgt selv rådet hun faktisk bonden til å velge Siri fremfor henne.

– Jeg sa til ham at hvis han var usikker, så måtte det gå Siri tilgode. Jeg har størst trua på at det kom til å vare, og verdt å bygge videre på, tilføyer hun.

Ville ikke ødelegge

Tove Michelle tror at Knut Erik og Siri hadde bedre kjemi enn hun hadde med bonden selv.

– Derfor ville jeg gi dem en sjanse til å finne ut av det. Jeg ville ikke ødelegge for dem tilfelle de hadde følelser for hverandre, sier hun.

Selv er hun også usikker på om Knut Erik var den riktige for henne. 

– Jeg var usikker, men mest på grunn av den vanskelig settingen.

Ikke overrasket

Sissel Helling Eskildsen (26) stakk til slutt av med hjertet til bonden Tor Espen Helle (34). Likevel ble heller ikke Maja Morstøl (25) såret eller lei seg for dette.  

BLE IKKE ET PAR: Tor Espen og Maja.
BLE IKKE ET PAR: Tor Espen og Maja.

– Det var slik jeg trodde det kom til å bli, så jeg ble ikke overrasket, sier hun i ettertid. 

Likevel angrer hun ikke på at hun tok sjansen på å bli med i programmet. 

– Jeg snakket med Katarina før valget, og da sa jeg at det kom til å bli Sissel. Men jeg hadde en veldig positiv opplevelse – en opplevelse for livet, sier hun. 

Tor Espen begrunnet valget med at han ble litt mer venn med Maja enn kjærester. Dette er hun helt enig i. Likevel angrer hun ikke på at hun ikke tok mer initiativ til noe mer. 

– Hadde jeg tatt mer initiativ hadde blitt unaturlig for sånn som jeg egentlig er. Men han er en veldig flott fyr, tilføyer hun.

Ble skuffet 

Ina Høhrbye (30) la ikke skjul på skuffelsen rett etter valget med Johan Martin Tovslid (30). En stund etter valget kan hun fremdeles kjenne på skuffelsen.

MYE TIL FELLES: Ina og Johan Martin.
MYE TIL FELLES: Ina og Johan Martin.

– Det er greit nå, det begynner jo å bli en stund siden. Det var kjedelig, jeg ble skuffa. Jeg hadde jo lyst til å bli bedre kjent etterpå. Jeg ble ikke forelska, men betatt. Men jeg kunne godt blitt forelska etterhvert. 

Hun innrømmer at hun hadde en anelse i forkant om at hun ikke kom til å bli valgt.  

- Jeg fikk en magefølelse. Man merker jo det hvis noen har mer øyekontakt. Jeg var ikke sikker, men jeg gikk og tenkte.  

Likevel går hun ikke rundt og tenker på at det kunne blitt de to. 

TRIST AVSKJED: Knut Halvor og Marianne.
TRIST AVSKJED: Knut Halvor og Marianne.

Jeg tenkte jo på det da, men tenker ikke på det nå. Vi hadde god kjemi og var veldig like, så jeg kunne jo sett for meg, men nå ble ikke det.

Kjipt

Frieren Knut Halvor Jorde (31) ble også skuffet over at bonden Marianne Nordhus (31) valgte Stian Laluten (31) fremfor han. Likevel tar han vrakingen med fatning. 

– Det er litt surt, men det er hun som kjenner seg selv best, og vet hva hun ønsker, så det er helt greit, sier han etterpå.

Han legger ikke skjul på skuffelsen selv om han ønsker bonden fra vestlandet lykke til videre. 

– Det er litt kjipt kjenner jeg, men det er jo en flott jente, så jeg unner henne alt godt videre. Sånn er dette er «gamet», men jeg merker at det er litt trist, avslutter han. 

 Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 og TV 2 Sumo