Leslies forsøk på å fortelle mannen den store nyheten går verden rundt

Den nyinnkjøpte halloween-singletten hadde nemlig et helt spesielt motiv. Se videoen her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I flere år hadde det amerikanske paret Leslie og Shawn Axom forsøkt å få barn, men til ingen nytte.

ENDELIG: Shawn kaster seg rundt Leslie når han får se graviditetstesten.
ENDELIG: Shawn kaster seg rundt Leslie når han får se graviditetstesten.

Da Leslie i begynnelsen av oktober fant ut at hun endelig er blitt gravid, bestemte hun seg for å filme seg selv mens hun overbrakte gladnyheten på en helt spesiell måte.

YouTube er Indianapolis-kvinnens video sett hele 190.000 ganger på bare fire dager.

Leslie sier til TV 2 at hun synes det er fantastisk av videoen nå går verden rundt.

– Jeg bestemte meg for å filme akkurat da Shawn kom hjem fra jobb. Det var en helt spontan avgjørelse. Jeg er glad for det, for nå kan vi se klippet om igjen og om igjen, sier hun til TV 2. 

– Du skjønner det ikke?

I videoen har Leslie på seg en Halloween-singlett som viser en skjelettbaby «liggende» i magen. På denne måten vil hun fortelle Shawn at hun har et ekte barn i magen.

Leslie prøver å få Shawns oppmerksomhet, men han er mest opptatt med å hilse på parets hunder. 

– Jeg vet hva jeg skal ha på meg på halloweenfesten..., hinter Leslie, og Shawn snur seg for å se på trøya. Han ser og ser, og skjønner ikke hva kona hinter om.

– Du skjønner det ikke, du, spør Leslie, mens ektemannen blir stående lenge mens han prøver å forstå. 

– Er du... gravid, spør Shawn omsider, og Leslie bryter ut i latter og viser ham den positive graviditetstesten. Så blir de stående lenge og klemme. 

Gjemte trøya

– Jeg søkte på nettet for å finne kreative måter å fortelle ektemannen din at du er gravid. Jeg liker hodeskaller og sånne ting, så i mars i år fant jeg en trøye med motivet på. Den gjemte jeg i klesskapet mens jeg ventet på å bli gravid. I begynnelsen av oktober var jeg endelig gravid, sier Leslie til TV 2. 

Hun sier at hun tok graviditetstesten om morgenen samme dag, men at hun trodde den var negativ.

– Hele året hadde jeg bare sett negative resultater, så jeg antok at dette var det samme. Jeg gadd ikke engang å vente de tre minuttene for å sjekke resultatet. Jeg sa til Shawn at den var negativ, og at vi kunne stikke på en pub samme kveld, forteller hun.

Og:

– Han dro på jobb mens jeg gikk og la meg. Senere på dagen tenkte jeg at jeg jo kunne sjekke testen igjen, og jeg trodde ikke det jeg så. Den var positiv! Jeg dro til legen for å få graviditeten bekreftet, og nå er jeg seks uker på vei. Shawn var helt forvirret og trodde ikke på at jeg var gravid. Ikke før jeg viste ham testen, sier hun. 

Leslie ler når hun blir spurt om hvordan det er at videoen er høyt og lavt på nettet.

– Dagens nyheter er preget av krig, mord og negativitet. Når noe som dette skjer - noe som så mange kan relatere til - tar folk tilbake til de nære, gode øyeblikkene, avslutter Leslie.