Blind-scoring reddet United-poeng

– Jeg er veldig skuffet, for vi spilte sesongens beste kamp, sier Louis van Gaal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

West Bromwich - Manchester United 2-2:

Daley Blind ble helten for Manchester United med sin 2-2-scoring like før slutt mot West Bromwich mandag kveld.

Nederlenderen skrudde inn den viktige nettkjenningen tre minutter før slutt, og sikret dermed et viktig – og hardt tilkjempet – poeng for United.

Se Daley Blinds første United-scoring i videovinduet øverst!

Scoringen var Blinds første for United, men 24-åringen var likevel ikke overivrig med å glise etter kampslutt.

– Vi er ikke fornøyde med bare ett poeng. Det var kanskje bra med tanke på slutten av kampen, men vi ville vinne. Vi spilte en god kamp og hadde mye ballinnehav. Men vi må bli skarpere, sier han til TV 2.

– Det er alltid fint å score mål, og spesielt når det er den første. Jeg ønsker å hjelpe laget. Nå håper jeg vi kan begynne å vinne bortekamper. Vi burde ha vunnet i dag, sier Blind.

Heller ikke United-manager Louis van Gaal jublet veldig for poenget. Snarere tvert imot.

– Jeg er veldig skuffet, for vi spilte sesongens beste kamp. Resultatet er ikke godt nok. Vi burde ha vunnet, men det hjelper ikke, sier han til Sky Sports.

Van Gaal legger likevel til:

– Samtidig må jeg være fornøyd, ettersom vi skapte mange sjanser. Men vi ga vekk seieren grunnet personlige feil. Det er synd, sier han.

United er på bedringens vei etter en trøblete sesongstart, men har bare tolv poeng på åtte kamper.

Det liker van Gaal svært dårlig.

– Det er ikke bra, ettersom vi som regel har vært det beste laget i kampene. Tolv poeng på åtte kamper er åtte poeng for lite, sier han.

Bradley: – Ikke et bra lag

United lå under to ganger i kampen – 0-1 og 1-2 – og viste styrke ved å utligne begge ganger. Likevel viste United også svakheter, og spesielt 1. omgangen var tam av rødtrøyene.

Stabæk-trener Bob Bradley var gjest i TV 2s Premier League-studio og ble ikke imponert over Uniteds prestasjoner.

– For øyeblikket er de ikke et bra lag. Balansen er ikke bra. De har ikke den kvaliteten man bør forvente. De har en jobb å gjøre fremover, sier han.

Sessègnon med klassescoring

United fikk en tøff oppgave allerede fra start i Birmingham. WBA og Stéphane Sessègnon rullet nemlig opp et klasseangrep etter åtte minutter, hvorpå mannen fra Benin avsluttet med en herlig perle rett i krysset.

Van Gaal tok grep i pausen og satte inn Marouane Fellaini. Belgieren brukte bare et par minutter på å markere seg, og belgieren banket inn 1-1 etter pasning fra Ángel di María.

Scoringen var Feillainis første seriemål i United-drakten etter overgangen fra Everton i fjor.

WBA slo imidlertid tilbake og Saido Berahino sørget for 2-1 i det 65. minutt. Unggutten fikk en herlig gjennombruddspasning fra Chris Brunt, og var alene med United-keeper David de Gea. 

Der gjorde Berahino ingen feil og 21-åringen satte inn sitt sjette mål for sesongen.

Utligningen til Blind like før slutt ga likevel ett poeng til hver av lagene, og ingen av dem klatret veldig på tabellen.

United er på 6. plass – ti poeng bak serieleder Chelsea – mens WBA innehar 14. plassen, to poeng over nedrykksstreken.