TVILSOM TIL ANFIELD-OPPGJØR: En rumpeskade ser ut til å sette en stopper for Gareth Bale.
TVILSOM TIL ANFIELD-OPPGJØR: En rumpeskade ser ut til å sette en stopper for Gareth Bale.

Rumpeskade stopper Bale

Real Madrid-stjernen er tvilsom til oppgjøret mot Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Waliseren ble skadet seg under landslagssamlingen forrige uke. Muskelen det er gjelder heter pyramidalis og sitter i nedre del av rumpa.

Real Madrid bekrefter skaden på sine hjemmesider, men skriver ingenting om når kantspilleren vil være tilbake.

Onsdagens mesterligakamp mot Liverpool blir etter all sannsynlighet spilt uten Bale, og i verste fall vil også lørdagens El Clasico-oppgjør mot Barcelona gå fløyten, melder Marca.

En gammel Liverpool-kjenning som nå ikler seg Real Madrid-drakten er Alvaro Arbeloa. Han ber lagkompisene nyte atmosfæren på Liverpools sagnomsuste hjemmebane.

– Å komme tilbake til Anfield etter fem år vil være veldig spesielt. Jeg spilte på Anfield, så det blir stort - og ikke bare for meg. Jeg har fortalt lagkameratene mine at de må nyte kampe så mye som mulig. Mesterliga-kvelder og store kamper som dette på Anfield er veldig spesielle. Vi møter et lag som vil komme ut og kjempe til det siste, og som vil gi alt. De trenger også en seier, sier Arbeloa til realmadrid.com.

Han ser tilbake på tiden i Liverpool med glede.

– Jeg vokste mye, både som spiller og som person. Jeg tilbrakte to herlige år det, og jeg ble vant til en ny kultur, sier Arbeloa.