Høiland reddet Stabæk-poeng med straffescoring

Uavgjort mellom Stabæk og Viking.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jon Inge Høiland fikk fulltreff på et straffespark vel kvarteret før slutt og reddet ett poeng for Stabæk i et heller tannløst oppgjør mot Viking.

Det sto 1-0 til gjestene ved pause etter en heller heldig Veton Berisha-scoring, men det var helt greit med 1-1 og poengdeling etter 90 minutter. Det ble en tam og hendelsesfattig kamp der lagene spilte seg fram til en rekke halvsjanser, men der det var langt mellom de store sjansene og det virkelig gode spillet.

Det ble en temmelig jevn kamp mellom to lag som slet med å skape muligheter, men der Viking nok var det laget som totalt skapte mest og var nærmest seieren, selv om også hjemmelaget hadde sine muligheter.

Veton Berishas scoring kom litt ut av intet og litt imot spillets gang vel halvtimen ut i første omgang. I en periode med noen halvsjanser til hjemmelaget klarte plutselig Berisha å nette for gjestene.

Det åpnet jevnt på Nadderud. Viking spilte seg til noen halvsjanser i åpningsminuttene, mens Magne Hoseth hadde et fint frispark for Stabæk som keeper reddet etter 11 minutter. Etter hvert jevnet det seg ut, men da klokka gikk mot halvveis i omgangen, var det litt mer fart over Stabæk i en periode.

Så kom Berishas scoring, og dermed overtok Viktig litt mer av spillet. Gjestene hadde en fin mulighet etter corner, og mot slutten av omgangen hadde de hvitkledde god kontroll. (©NTB)