Oilers tok sin åttende strake seier – og VIF vant igjen

Stavanger-laget slo Manglerud Star i Oslo, mens Vålerenga imponerte borte mot Frisk Asker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Les alt om ishockey her!

Laget fra Oljebyen fortsetter seiermarsjen, mens Vålerenga sliter på nedre halvdel.

Se sammendrag fra kampen mellom Manglerud Star og Stavanger Oilers øverst!

Se sammendrag fra søndagens tre andre kamper i GET-ligaen i videoboksen nederst!

Oilers tok ledelsen ved Josh Soares etter bare fire minutter og 26 sekunder, og beholdt både ledelsen og et visst spillmessig overtak resten av den første perioden.

Da lagene gikk til pause ledet Oilers 1-0, og i starten av den andre perioden fortsatte gjestene å kjøre kampen. Men i stedet for å doble ledelsen, var det Manglerud Star som fikk pucken først i nettet.

Christer Greaker fikk den lille svarte fra Michael Stenersen, før han utlignet til 1-1. Oslo-jubelen skulle uansett bare vare i et drøyt minutt. For da kampuret viste 14:26 i Manglerudhallen satte Mats Larsen Mostue inn 2-1 etter assist fra John Soares, og fem minutter etter la sistnevnte på til 3-1.

Manglerud-gutta ga uansett ikke opp, og sju minutter ut i den siste perioden reduserte hjemmelaget ved Vladimir Kutny. Men igjen skulle det bare gå et drøyt minutt før det smalt på motsatt banehalvdel igjen.

Nick Plastino satte inn 4-2, og selv om Manglerud hevet seg noe mot slutten av kampen, ble det ikke flere mål til noen av lagene.

Vålerenga vant etter tre tap på rad
I Askerhallen var det bortelaget Vålerenga som kom best i gang. Men ingen av de 14 skuddforsøkene VIF-gutta leverte i den første perioden gikk i buret, og dermed stod det 0-0 til pause.

0-0 stod det også etter den andre perioden, men snaue fem minutter inn i den tredje og siste perioden skulle avgjørelsen falle. Daniel Sørvik assisterte Brian Ihnacak, som satte inn 1-0, før Alexander Bonsaksen og Filip Gunnarson la på til henholdsvis 2- og 3-0, og dermed tok Vålerenga sin første seier siden de slo Stjernen 7-2 i starten av oktober.

Sjekk statistikk og tabell her!

Rundens kamper:
Frisk Asker - Vålerenga 0-3
Sparta Sarpsborg - Kongsvinger Knights 10-2
Manglerud Star - Stavanger Oilers 2-4
Lillehammer - Stjernen 4-0