Michael (13) i gledesrus etter finaleplass: – Jeg tror jeg drømmer

13-åringen rappet seg videre i «Idol Junior». Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Familien til Michael (13) kommer stormende opp på scenen og omfavner sønnen etter at Ida Fladen har kunngjort at han har fått en av de to siste finalistplassene i årets «Idol Junior».

Sammen med Katrine (9) skal Michael stå på scenen finalerunden om et par uker, og selv klarer han knapt å tro at det er sant.

– Det var utrolig morsomt, sier Michael til TV 2.

– Hva tenkte du da du hørte navnet ditt bli lest opp?

– Jeg ... jeg ... jeg tror jeg fortsatt drømmer!

Se Michaels opptreden ovenfor!

Øvd hver dag

Rapsangen som sikret ham en plass i finalen var allerede en favoritt før han valgte å fremføre den på «Idol Junior».

– Jeg kunne den sånn halvveis fra før. Nå har jeg sunget den hver dag for å sette den 100 prosent, sier den unge rapperen om Macklemores «Can't Hold Us».

En utrolig opplevelse

Michael gleder seg veldig over å få være med videre. Hvilken sang han skal fremføre neste gang er han ikke sikker på ennå, men det blir i alle fall ikke en ny rap.

Han stortrives så langt på «Idol Junior».

– Det har vært en utrolig opplevelse. Alt har bare vært utrolig morsomt.

Fikk stående applaus

Det var ikke bare Michael som syntes kvelden var morsom. Dommerne ble rett og slett så underholdt av opptredenen hans at de ga stående applaus etterpå.

– Jeg tror du er et musikalsk geni! Det ligger mye musikk inni deg som må ut, og jeg har så lyst til å se mer av deg, sa Alejandro Fuentes.

– For meg virker det som om du kommer rett fra Brooklyn når du rapper. Det er så utrolig kult. Jeg er skikkelig fan, roste Sandra Lyng Haugen.

Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Aleksander Denstad With var så ivrig at han til og med begynte å bable.

– Det du gjør, spesielt i første del av låta, er det høyt nivå på. Jeg blir helt blåst av banen og hvor hvor utrolig groovy du er, hvor bra engelsk du har og hvor bra oversikt og kontroll du har. Det blir for meget for meg, så nå begynner jeg å bable, lo han.

Målløs Katrine: – Det er helt utrolig!

Også Katrine (9), som altså også gikk videre i kveld, var strålende fornøyd med resultatet.

– Det er helt utrolig! utbryter en overlykkelig Katrine til TV 2 etter at sendingen er ferdig.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg. Jeg er målløs, ler hun videre.

Fikk klem av imponert Sandra

Også den ni år gamle finalisten imponerte de fire bak dommerbordet.

– I auditionrundene har du vært min favoritt. Til å være ni år, synes jeg du er så utrolig flink! Formidlingsevnen og sangstemmen din er bare så bra. Det er aldri noe feil, og jeg har så lyst til å få deg med i finalen, sa Alejandro.

– Jeg klarer jo ikke sitte her og bare se på. Jeg må komme opp og gi deg en klem! Jeg synes du er helt fantastisk, sa Sandra, før hun stormet opp på scenen for å gi den ferske finalisten en stor klem.

– Et helt spesielt talent

Aleksander mente den unge sangerinnen hadde valgt den perfekte sangen med «Almost There» fra Disney-filmen «Prinsessen og frosken».

– Herlighet, du imponerer! Jeg synes det er fint at du valgte denne sangen, for du får vist at du har en luftig og fin stemme, i tillegg til at du får vist rytmikk og sjarm i starten og så har du trøkk på slutten også. Og den siste tonen der ... Den er dyr, altså! Veldig bra!

Margaret Berger var også helt over seg av begeistring for Katrine.

– Du har et helt spesielt talent til å få noe som er litt vanskelig til å se utrolig lett ut. Og så er du jo så ung! Du er bare ni år. Du har en utrolig fin kjole på deg i kveld og jeg tror virkelig du har sjarmert deg inn i hjertene til oss alle sammen. Og du er helt fantastisk!

Se «Idol Junior» fredager klokken 19.00 på TV 2. «Idol» ser du fredager klokken 20.00 på TV 2.