ATTRAKTIVE TALENT: Både Raheem Sterling og Adnan Januzaj har imponert i Premier League.
ATTRAKTIVE TALENT: Både Raheem Sterling og Adnan Januzaj har imponert i Premier League.

Fotballryktene: – Real Madrid kan glemme å signere en av disse to

Mens Arsenal trapper opp jakten på ettertraktet midtstopper. Få ryktene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid får det som regel som de vil på overgangsmarkedet. Noen av verdens aller dyrest fotballspillere har vandret inn portene på Santiago Bernabéu de siste årene til lukrative kontrakter og forventninger om å vinne noe stort. De siste ukene har det blitt kjent i diverse ryktespalter at Real Madrid følger Liverpools Raheem Sterling meget tett. Sterlings talent er utvilsomt enormt, og naturligvis tiltrekker en spiller av et sånt kaliber seg interessenter. Men skal vi tror Daily Mirror kan Real Madrid bare drømme om å signere Sterling nå. Avisen hevder nemlig å vite at 19-åringen forlenger kontrakten med Liverpool i løpet av få uker. Sterling har for øyeblikket tre år igjen av en kontrakt som gir ham drøyt 316 000 kroner i uken. Den nye kontrakten skal angivelig knytte Sterling til klubben i en lengre periode med en ukelønn på over én million kroner. 

Men Real Madrid har andre spillere de kan rette fokus mot dersom Sterling blir værende på Merseyside. Ifølge caughtoffside skal Real Madrid gjøre et fremstøt for å sikre seg Manchester Uniteds Adnan Januzaj i det kommende overgangsvinduet. Det belgiske stortalentet, som i likhet med Sterling bare er 19 år, signerte en ny femårskontrakt med Manchester United forrige sesong, men har måttet finne seg godt til rette på benken på Old Trafford etter at Louis van Gaals regjeringstid tok til. Januzaj skal ikke være høyt verdsatt av den mektige nederlenderen.

Southampton ble rammet av en enorm spillerflukt i sommer, men én av spillerne som ikke fikk lov til å forlate klubben var Morgan Schneiderlin. Den franske midtbanespilleren raste mot klubben da han ble nektet solgt til Tottenham. Nå ser det imidlertid ut til at Schneiderlin får viljen sin, selv om det ikke blir overgang til Tottenham. London-nabo og -rival Arsenal skal ha et sterkt ønske om å hente Schneiderlin i det kommende overgangsvinduet. Schneiderlin skal ha en prislapp på i overkant av 260 millioner kroner. Det skriver Daily Mirror.

Samtidig skriver Daily Mail at Arsenal har gjort Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels til klubbens hovedprioritet på overgangsmarkedet. Det tyske midtstopperen er verdsatt til drøyt 335 millioner kroner, og Arsenal kan komme til å møte tøff konkurranse i jakten på underskriften hans. Manchester United er også i desperat jakt etter forsterkninger bakover på banen. 

Daily Mail skriver også at Arsenal vurderer muligheten for å signere den kroatiske Dinamo Zagreb-spilleren Marcelo Brozovic. Den 21 år gamle midtbanespilleren er også ønsket av Inter.

Manchester United er i ferd med å låse siktet på en høyreback av ønsket kvalitet. Daily Mirror skriver at Torinos Matteo Darmian er ønsket av Louis van Gaal.

Saido Berahino er brennheit etter fem scoringer for West Bromwich i Premier League denne sesongen. Spissens verdi er betraktelig høyere enn ved sesongstart, og West Brom kan komme til å tjene gode penger dersom de bestemmer seg for å selge Berahino. Ifølge Daily Mail har Tottenham et godt øye til 21-åringen og skal være villig til å betale rundt 150 millioner kroner. West Brom, som i utgangspunktet ikke ønsker å selge spilleren, vil bare bli fristet til å gi slipp som laget toppscorer for det dobbelte.