DANSET PASO DOBLE: Line Verndal og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker under sin siste dans i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter/TV 2
DANSET PASO DOBLE: Line Verndal og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker under sin siste dans i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Line Verndal ute av «Skal vi danse»

Tor Fløysvik: – Synd at du røyk! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I lørdagens «Skal vi danse» var det Per Heimly og Line Verndal som måtte ut i danseduell.

Etter publikum fikk gitt sine stemmer var det til slutt Line Verndal som måtte forlate konkurransen som det sjuende paret denne sesongen.

Line og dansepartner Glenn Jørgen Sandaker fikk kveldens laveste poengsum for sin Paso doble.

– Det ble litt for mange ting å forholde seg til, når du skulle være både senorita og tyrefekter. Det ble også litt for mye veiving med armer og bein, sa dommer Trine Dehli Cleve. 

Ny arena

Line tok skuffelsen med et smil etter exiten var et faktum. Nå vil hun gjerne fortsette å henge sammen med dansepartneren som også jobber som kjørelærer. 

– Nå skal jeg ta lappen hos Glenn Jørgen, sa Line smilende. 

Likevel legger hun ikke skjul på at det er kjedelig å gå ut av «Skal vi danse».

– Det er jo ikke noe gøy å ryke, men sånn er jo denne konkurransen. Da ble det oss i dag, sier hun i «God kveld Norge» etter sending. 

Skryt av Tor Fløysvik

Tidligere dansedommer Tor Fløysvik innrømmer at han er stor fan av skuespilleren. Da han hørte at Line skulle være med i «Skal vi danse» avslørte han for kona at det var dumt at han ikke skulle være med som dommer. 

– Da du skulle være med sa jeg til Mette «søren at jeg ikke er dommer». Det var gøy å se deg danse. Jeg er kjempefan av «Himmelblå», synd at du gikk ut i dag, sier han ærlig.

Han mener at Line fremdeles har et stort potensiale som danser. 

– Jeg tror du hadde kommet langt hvis du hadde fått beina ned i gulvet og brukt beina dine mer. Så det var veldig trist at du røyk i dag, tilføyer han. 

Være med datteren

Etter flere uker med intens dansetrening skal nå Line endelig bruke mer tid på familie og skole på pedagogikk på kunsthøyskolen i Oslo.

– Jeg må jo stokke om hodet litt, men nå skal jeg være litt mer sammen med datteren min, og så studerer jeg jo ved siden av, sier Line. 

– Himmel og helvete

Forrige uke fikk Per Heimly og hans dansepartner Therese Cleve mye skryt og høyest score fra dommerne, mens i kveld havnet paret nederst på poenglista.

– Det er som himmel og helvete. En uke er vi på topp, mens den andre uken står vi i fare for å ryke ut. Det var helt jævlig å være i duell i dag, sier paret.

VIDERE: Per Heimly og hans dansepartner Therese er glade for å være videre. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
VIDERE: Per Heimly og hans dansepartner Therese er glade for å være videre. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Dette er den første gangen fotografen Heimly havner i danseduell.

– Det var absolutt ikke hyggelig, og litt som en ut av kroppen-opplevelse. Men nå har vi prøvd det en gang, og vi har blitt mer kampklare. Jeg er veldig glad for å få en uke til, og nå skal jeg prøve å stå hele løpet ut, sier Heimly.

Han forteller til TV 2 at han skal gi enda mer innsats i neste uke.

– Nå skal jeg dedikere alt, og ikke ta meg tid til noe annet. Jeg skal tenke som en toppidrettsutøver, både når det kommer til trening, kosthold og søvn, sier Heimly.