HENTER BARCELONA-SPILLER GRATIS: Ikke Neymar (t.v.) eller Lionel Messi ender opp i Manchester United, men Dani Alves (midten) skal ifølge britisk presse være enig med Premier League-klubben om en overgang etter sesongen.
HENTER BARCELONA-SPILLER GRATIS: Ikke Neymar (t.v.) eller Lionel Messi ender opp i Manchester United, men Dani Alves (midten) skal ifølge britisk presse være enig med Premier League-klubben om en overgang etter sesongen.

Fotballryktene: – Barcelona-back enig med Manchester United

Mens Chelsea kaster seg inn i kampen om «den nye Kaká». Få ryktene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dani Alves er på utgående kontrakt i Barcelona og ser ikke ut til å få forlenge avtalen med klubben han har spilt for siden 2008. Derfor er det naturligvis mange som er interessert i å hente den offensive høyrebacken gratis til sommeren. Og skal vi tro Daily Express har Manchester United klart nettopp det. Avisen skriver at 31 år gamle Alves er enig med United om en overgang etter sesongslutt. Spillerens agent har sagt Alves holder mulighetene åpne for andre klubber, men FIFA-agent Francois Gallardo kommer med motstridende meldinger. Han hevder å vite at Alves allerede er enig med United. Chelsea og Liverpool skal også være interesserte i å hente Alves etter sesongen.

Daily Mirror skriver at Manchester United vil snyte Atlético Madrid for signaturen til Galatasaray-forsvarer Semih Kaya. 23-åringen, som vil koste rundt 85 millioner kroner, ønsker selv å bli United-spiller.

Samtidig har Manchester United fått beskjed om at de kan glemme å signere Stokes Ryan Shawcross. Det sa i alle fall Stoke-manager Mark Hughes på en pressekonferanse fredag.

– Det har ikke vært noen kontakt, og jeg forventer ikke at det vil bli noen kontakt. Jeg vil ikke oppfordre til kontakt uansett, sier Hughes ifølge Manchester Evening News.

Chelsea har en flora av strålende offensive spillere, men det hindrer ikke klubben i å jakte på flere. Blåtrøyene skal ifølge Metro være svært interesserte i å hente den 21 år gamle brasilianeren Lucas Silva fra Cruzeiro. Real Madrid er også ute etter spilleren som omtales som «den nye Kaká» - et kallenavn han ikke er den første som har...

West Bromwich-spiss Saido Berahino har startet sesongen strålende med fem mål på sju kamper. Den 21 år gamle Burundi-fødte engelskmannen har derfor naturligvis fanget oppmerksomheten til større klubber. Blant dem er Tottenham. London-klubben er linket til den mestscorende briten i Premier League for øyeblikket, men West Brom-manager Alan Irvine mener at det vil koste dem en stor slant penger å hente Berahino. Nærmere bestemt over 160 millioner kroner.

– Det høres ikke mye ut. Jeg ville blitt mektig overrasket dersom noen signerte Saido for 160 millioner kroner, sier Irvine ifølge Daily Mail.