NY SKADESMELL: Daniel Sturridge er ute i ytterligere én måned som følger av en strekkskade han pådro seg under trenng fredag. Mike Egerton/PA Wire
NY SKADESMELL: Daniel Sturridge er ute i ytterligere én måned som følger av en strekkskade han pådro seg under trenng fredag. Mike Egerton/PA Wire

Sturridge ute i en måned med ny skade

Ny smell for superspissen til Liverpool.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool-supporterne hadde gledet seg til å se Daniel Sturridge (25) tilbake i aksjon mot QPR søndag, men må i stedet vente enda lenger på en hjelpende hånd fra lagets mest målfarlige spiller.

Lokalavisen Liverpool Echo skriver at den engelske spissen pådro seg en strekk i leggen på fredagens trening. Det er anslått at Sturridge vil være ute av spill i mellom to til fire uker.

Den nedslående nyheten kommer bare dager etter at Sturridge endelig var tilbake i full trening. 25-åringen ble lårskadet på en landslagssamling tidligere i høst og har siden den tid vært tvunget til seks uker borte fra det gode selskap.

– Det er en enorm skuffelse for oss siden vi så frem til å ønske Daniel velkommen tilbake til laget. Han har jobbet utrettelig. Men vi har andre spillere som også trener og jobber hardt som vi vil bruke. Det er derfor vi styrket stallen i sommer, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Men så langt har det gått trått uten spissen som scoret 21 ganger, og selvsagt uten Luis Suárez som nettet imponerende 31 ganger i fjor før overgangen til Barcelona.

I kjølvannet av Suárez' overgang til den spanske storklubben har Mario Balotelli og Ricke Lambert blitt hentet inn for å styrke de offensive rekkene. Duoen har imidlertid til gode å score i Premier League for rødtrøyene, og uten Sturridge i nok en måned håper nok Liverpool-fansen endelig at noen får sving på sakene. 

Hva er vel da bedre enn et møte med QPR, laget som har sluppet inn nest flest mål i Premier League denne sesongen?