Jakten-Johan Martin sliter før valget

– Skal jeg gå for den sikre eller usikre? Se video! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag er det klart for det endelig valget, der de fire bøndene skal velge seg sin frier. 

Johan Martin Tovslid (30) er veldig usikker på hvem han skal velge av Ina Høhrbye (22) og Hanne Hvaal Amundsen (29). Selv mener han at valget er mellom den trygge og den usikre.

USIKKER: Johan Martin sammen med «outsideren» Hanne.
USIKKER: Johan Martin sammen med «outsideren» Hanne.
HARDT VALG:: Johan Martin og «det trygge valget», Ina.
HARDT VALG:: Johan Martin og «det trygge valget», Ina.

Tidligere har han innrømmet at han har mest til felles med Ina. Selv om han tror at hun ville vært et sikkert valg å ta, er ikke valget enklere av den grunn. 

– På den ene siden har jeg en som er trygg å velge, hun er innenfor rammene for det jeg vanligvis hadde falt for, forklarer han. 

Usikker på Hanne

Hanne er derimot det usikre kortet, tror Johan Martin.

– På den andre siden har vi Hanne som er nære på å stå utenfor de rammene av det jeg vanligvis går etter, samtidig så kjenner jeg at det er noe der.

Uansett hvem han velger, synes Hanne at deltakelsen i Jakten på kjærligheten har vært verdt opplevelsen. 

– Uansett utfall i dag, så angrer jeg ikke på at jeg har vært med på dette. Det er bare det at det blir litt tøft når valget kommer, Da kan det hende at det ikke ble så morsomt likevel, sier Hanne til Johan Martin i kveldens episode.  

Fremtiden på gården

Under friernes opphold på gården til Johan Martin har de fått god tid til å tenke. Hanne har derfor prøvd å sette seg inn i hvordan det kan være å leve på gården i Skien.

– Du er nødt til å forestille deg om du kan bo her, jobbe her, om du kan være sammen med vennene og familien hans. Og om du kan se for deg at han er den du kan dele resten av livet med, og alt det innebærer, sier hun. 

– «Outsider»

Å se for seg en fremtid på gården er ikke umulig for henne. 

– Han har jo vist seg fra veldig fine sider. Han er veldig omsorgsfull, så jeg tror han er en fin mann å være sammen med for resten av livet. 

Johan Martin er derimot mer usikker. 

- Hanne er desidert «outsideren». Hun er ikke en jente jeg ville falt for til vanlig. Selv om jeg har vært usikker på Hanne, så er det nok en jente jeg kunne falt veldig hardt for, konkluderer han.

Se Jakten på kjærligheten i kveld kl. 20.00