MØTER FØRSTELAGET: Snøgg 2 rykker opp i 6. divisjon om de slår førstelaget 18-0.
MØTER FØRSTELAGET: Snøgg 2 rykker opp i 6. divisjon om de slår førstelaget 18-0.

Annetlaget kan rykke opp om de slår førstelaget 18-0

En meget spesiell situasjon kan oppstå i 7. divisjon i Telemark.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotballkretsen varsler grep foran neste sesong. I Telemark kan Snøgg 2 rykket opp til 6. divisjon om de slår klubbens førstelag 18-0 fredag, skriver Telemarksavisa.

Den spesielle situasjonen har oppstått i 7. divisjon avdeling B, hvor Kjapp 2 leder med tre poeng. Laget fra Nordagutu er imidlertid ferdigspilt for sesongen. Det betyr at Snøgg 2 og Kviteseid/Høydalsmo/Vrådal begge kan rykke opp.

Men der K/H/V må vinne 19-0 mot Rjukan, skal Snøgg 2 møte lagkameratgjengen fra Snøgg 1. Flere av spillerne har figurert på begge Snøgg-lagene denne sesongen.

– Jeg kan si så mye at hvis noen tror vi kommer til å la Snøgg 2 kjøre over Snøgg 1, så tar de feil. Vi vil ha en ordentlig kamp mellom lagene, så får vi se hvordan det går, sier lagleder for de to Snøgg-lagene, Kim-André Tanum til TA.

– Jeg kan nærmest garantere at det ikke ender 18-0 til Snøgg 2. Det er ikke så stor forskjell på lagene at det kommer til å skje. Selv om verken Snøgg 1 eller Snøgg 2 er flere folk enn de må være på kampene, og vi kanskje kommer til å slite med å ha innbyttere på benken, kommer det ikke til å bli 18-0, sier Tannum.

Roger Eilertsen, daglig leder i Telemark fotballkrets, liker ikke det som kan skje. De sa ja til to Snøgg-lag i samme avdeling for å få ned reisetiden.

– Men klart, når det har gått som det har gått, så er det uheldig. Hadde vi visst det vi gjør i dag, så hadde vi gjort det annerledes, sier Eilertsen til lokalavisen. (©NTB)