KOM MED TRUSSEL: Frolands Tobias Haslemo fikk beskjed om at motspiller ville kappe hodet av ham.
KOM MED TRUSSEL: Frolands Tobias Haslemo fikk beskjed om at motspiller ville kappe hodet av ham.

Femtedivisjonsspiller truet med halshogging

Det gikk hett for seg i femtedivisjonskampen mellom Froland og Øyestad.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En av Froland-spillerne ble nemlig truet med halshogging.

Det var lokalavisen Frolendingen som først omtalte episoden som inntraff da Froland tapte 2-3 mot Øyestad.

– Det begynte med at en Øyestad-spiller satte albuen i ansiktet på meg. Så dyttet jeg til ham, noe jeg kanskje ikke burde ha gjort. Dermed kom det en tredje spiller bort til meg og sa at hvis jeg gjorde noe slikt igjen, skulle han kappe hodet av meg, sier Froland-spiller Tobias Haslemo til Frolendingen.

Froland vurderer å rapportere saken inn for fotballkretsen, mens Øyestad-trener Tor G. Andersen sier klubbene er enige om å legge saken død.

– Jeg synes denne saken er blitt veldig blåst opp. Jeg har snakket med Froland og vi har egentlig blitt enige om å legge saken død nå. Det burde vi gjort innad, og dette burde ikke blitt slått opp slik i mediene. Froland virket litt flaue over det, sier Andersen til Agderposten.

– Jeg tolerer ikke sånn prat i det hele tatt. Det skal ikke sies slikt på banen, men jeg kan dessverre ikke løpe inn i hodene på folk. Spilleren vår har unnskyldt seg, og jeg har tatt opp hendelsen med alle på laget. Vi føler vi har fått denne saken ut av verden nå, sier Andersen videre. (©NTB)