Farmen-Magnus (28) ringte moren til Alina da han røk ut

– Du vet ikke hvem jeg er, men jeg er Farmen-flørten til datteren din.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Magnus Melkeraaen (28) fra Myre i Vesterålen ble fjerde deltaker ut av Farmen, da han tapte i tautrekking mot Olav Harald Ulstein (51).

Den blide nordlendingen avsluttet oppholdet med humøret på topp, men legger ikke skjul på at det var kjedelig å si hadet til Farmen-flørten Alina Vassnes (24). 

Det som dog var fint, var at etter å ha sagt hadet til Alina fikk han sagt «hei» til moren hennes.

– Alina skrev en lapp til meg, med nummeret til moren og faren. Jeg lovte å ringe og si i fra hvordan det gikk med både Malin og Alina. Så jeg ringte på tur hjem fra flyplassen dagen etter, forteller Magnus til TV 2.

Jevnlig kontakt med moren

– Hvordan innledet du samtalen?

– Jeg sa «Hei, jeg heter Magnus. Du vet ikke hvem jeg er, men jeg er Farmen-flørten til dattera di», forteller han lattermildt.

Slik så ryggen til Magnus ut kun timer etter at han tapte tvekampen i tautrekking. Foto: Privat
Slik så ryggen til Magnus ut kun timer etter at han tapte tvekampen i tautrekking. Foto: Privat

Ifølge Magnus satt moren til Malin og Alina veldig pris på telefonsamtalen, og det har blitt mange flere siden.

– Vi har holdt kontakten hele veien etter det. Det var nok godt for henne å snakke med noen som har vært der, og visste hvordan de hadde det.

Bristet to ribbein

Da Magnus måtte forlate gården, fikk han ta et ekstra farvel med Alina, noe som betydde mye for ham.

Hele avskjeden kan du se i videoen du ikke får se på TV øverst i saken.

– Jeg var ikke i tvil om at jeg ville se henne igjen. Det var veldig godt å få se henne en siste gang alene, så jeg fikk fortalt litt om kampen og at det gikk bra med meg, så hun slapp å tenke på det.

Magnus slo seg både gul og blå under tvekampen mot Olav Harald, og endte med å briste to ribbein i kampens hete.

– Halvveis ut i kampen fikk jeg et byks bakover, og slo meg kraftig. Da kjente jeg at det smalt i ryggen. Bare et døgn etter at jeg kom ut ble det vondt å puste og le. Legen konstaterte to briste ribbein, og jeg måtte ty til kraftige doser smertestillende, utdyper Magnus, og legger til at ryggen er helt fin i dag.

– Fokuset var å ryke med stil

Nå er Magnus tilbake i Tromsø der han jobber som selger, og beskriver Farmen som et eventyr fra ende til annen, som fortsatt ikke har tatt slutt.

For Magnus var det viktig å være en real kar under oppholdet, og de positive tilbakemeldingene  han har fått fra folk og fe kan tyde på at oppdraget ble utført.

– Det har vært lovord fra ende til annen, i alle kanaler, sier han og ler, før han legger til:

– Jeg ble såklart skuffet over at jeg tapte akkurat der og da, men i ettertid har jeg nesten ikke tenkt på at det var bittert å ryke. Det hadde vært verre å ryke om man ble valgt til førstekjempe fordi man var dårlig likt, eller havnet i en tvekamp der du var soleklar favoritt. Jeg «sto i dritt opp til knærne» da jeg skulle møte Olav Harald i tautrekking, siden han er både tyngre og lengre enn meg. Men mitt fokus var å ryke med stil, og det synes jeg at jeg gjorde, sier Magnus.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.

Olav Harald mimret hjem fra kjempehytta med en nydelig tegning. Se hvordan han gikk frem her: