AVSLAPPET: Mats Hummels har et avslappet forhold til sin egen fotballfremtid. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
AVSLAPPET: Mats Hummels har et avslappet forhold til sin egen fotballfremtid. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS

Fotballryktene:
– Arsenal forbereder bud på Hummels

Og Liverpool har funnet spissen som kan score mål for dem.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny dag, nye rykter.

Vil det bli handlet ivrig i januar eller blir det et rolig overgangsvindu?

Mye tyder på det første. Flere klubber har gjort klar kredittkortene og skal la dem gå varme før en river av januar på kalenderen.

Mats Hummels var på de fleste klubbers ønskeliste i sommer. Til tross for at midtstopperen har stått på sitt at han blir værende i Borussia Dortmund, så har ikke Manchester United gitt opp jakten. Og nå skal visstnok Arsenal ha kommet et hakk lenger. Ifølge Daily Express har Arsene Wenger romlet sammen 320 millioner kroner, som han vil overlevere Dortmund-ledelsen dersom han får Hummels med seg hjem til Nord-London.

Men det harmonerer dårlig med Daily Telegraphs sine opplysninger om at Wenger «kun» har 200 millioner kroner tilgjengelig i januar. Styret skal ha skrudd igjen kranen etter tidenes kjøpefest i sommer.

Det kan også føre til at Sami Khedira glipper. For London Evening Standard skriver at Chelsea kommer til å tilby tyskeren en prekontrakt i januar, slik at han kommer gratis til Stamford Bridge til sommeren.

Men en overgang for Khedira til Chelsea, kan føre til at en annen spiller på Jose Mourinhos ønskeliste ender opp i Real Madrid. Lucas Silva har vært ønsket av både Chelsea og Manchester United, men ifølge Daily Mirror er Cruzeiro-spilleren mannen Real Madrid vil ha til å balansere midtbanen sin når Khedira er borte.

Chelsea samler på fotballspillere, og har denne sesongen leid ut 26 av dem som ikke fikk plass i A-lagstroppen. Vitesse Arnhem har vært en fast plass for londonklubben å plassere spillere. Men nå kan de komme til å sende dem til litt varmere strøk. For Daily Telegraph skriver at de har inngått et samarbeid med tyrkiske Besiktas, som gjør det mulig for dem å plassere spillere der til de er gode nok for spill i Chelsea.

En som kanskje kan ende opp i Istanbul er Marcus Rashford. 16-åringen vet veldig godt at han er et av de aller største talentene i Manchester United, og har nå krevd en saftig gasje dersom han skal signere en proffkontrakt med klubben. Det skal Louis van Gaal ikke være interessert i å gi ham. Dermed kan det gå mot en ny «Paul Pogba-sak» på Old Trafford. Manchester City prøvde å sikre seg angriperen i mai - uten suksess. Både Chelsea og Arsenal skal være interessert i å hente ham til London, skriver Daily Star. Og Chelsea er ikke redd for å betale høye lønninger.

Matija Nastasic virker ikke å være i Manchester Citys planer denne sesongen. Den 21 år gamle midtstoppreen har ikke vært på banen siden Community Shield-kampen mot Arsenal. Nå skriver TalkSPORT at AC Milan ønsker å leie serberen i januar, med opsjon for kjøp til sommeren.

På Anfield har Brendan Rodgers fått tilbake smilet. Han har plutselig funnet ut at han ikke bare har Daniel Sturridge som kan score mål. For Divock Origi fortsetter å imponere i Lille. Nå vil Rodgers prøve å avslutte utlånet av den 19 år gamle belgieren, slik at Origi kan komme til Liverpool i januar i stedet for neste sesong, skriver Daily Express.

Sunderland-manager Gus Poyet har fått med seg at supertalentet Alen Halilovic ikke får spille i Barcelona. Ifølge Daily Mail ønsker han nå å leie den 18 år gamle kroaten for å tøffe ham litt opp. Og å få trene daglig med Lee Cattermole må være beste måte å bli mann på.