Se Vålerenga-guttas eksplosive musikkvideo

Kaveh fronter «Iskrigerne» i fersk video.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kaveh har laget kjenningsmelodien til den kommende dokuserien «Iskrigerne» på TV 2 Zebra. I den forbindelse har rapperen, Espen «Shampo» Knutsen og hockeygutta på Vålerenga Ishockey spilt inn en musikkvideo til låta som har fått navnet «Østkantens krigere».

– Det er kult, og det er moro å være med på. Dette er ikke noe vi gjør ofte. Det er annerledes, og jeg tror resultatet kommer til å bli veldig bra, sier Espen «Shampo» Knutsen mellom musikkvideo-opptakene på Jordal Amfi.

Kaveh er stolt av låta – en hyllest til gutta på isen og Oslos østkant.

– Jeg prøvde å fange litt av den nerven, energien og entusiasmen som finnes på Oslo øst. Jeg ville dra fram solidariteten som jeg synes har kommet i skyggen i det siste, sier den populære musikeren til TV 2.

– Vålerenga er egentlig bærebjelken til Østkanten. Det er stoltheten vår.

– Jeg synes låta er veldig kul. Som regel må man jo høre en låt flere ganger for å like den, men ikke her. Førsteinntrykket er veldig bra! sier Shampo mens flammekasterne spyr ild ut over isen.

Mens TV-seerne må vente enda noen uker til «Iskrigerne» har premiere på TV 2 Zebra, slippes musikkvideoen til kjenningsmelodien i dag.

– Jeg tror folk vil få et veldig bra inntrykk av gutta i denne serien. Det er fine personligheter, og er en gjeng ærlige og røffe gutter. Vi har et veldig bra hockeymiljø, skryter seriens hovedperson.

Han både gleder og gruer seg til å se den utleverende dokumentarserien.

– Når du har kamera på deg hele tiden, så glemmer man det. Det er sikkert sider av meg som ikke blir like hyggelig å se igjen. Jeg tenker blant annet på hva jeg har sagt i boksen under kamp. Når man er forbanna, sier man lett ting som ikke er så smart, smiler han.

Rapperen Kaveh ser fram til å få et innblikk i blant annet Vålerengas garedrobekultur.

OSLO: Kaveh på scenen under Øyafestivalen i Oslo.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
OSLO: Kaveh på scenen under Øyafestivalen i Oslo. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

– Jeg er veldig interessert i hvordan idrettsfolk forholder seg til hverandre og hvordan de er bak kulissene. Hvem er komikeren på laget? Hvem er tullingen? Jeg gleder meg til å se dem gå i dybden på det, sier Kaveh.

– I en hockeygarderobe er det ikke alt som tåler dagens lys, men jeg tror det kommer til å bli gøy. Jeg tror folk vil synes det er gøy å følge oss og se hvordan det er å være hockeyspiller gjennom en hel sesong, sier «Shampo».

«Iskrigerne» har premiere mandag 10. november. Serien sendes mandag til torsdag kl. 21.00 på TV 2 Zebra.