– Van Gaal gjør det på United-måten

Ryan Giggs mener nederlenderen handler i riktig Manchester United-ånd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se høydepunktene fra forrige Manchester United-seier i vinduet øverst! Andre videoer nederst i artikkelen!

Manchester (NTB): Louis van Gaal har hentet dyre stjerner til Old Trafford, men slipper likevel til Tyler Blackett (20) og Paddy McNair (19) på førstelaget. Helt i Manchester Uniteds ånd, mener Ryan Giggs.

Waliseren er en av van Gaals assistenter. På ny har klubben, slik den også gjorde med stort hell på 1990-tallet, sluppet fram unge spillere.

– Det er filosofien til Manchester United. Du får fram unge, spennende fotballspillerne. Fansen krever det, klubben krever det, sier Ryan Giggs i et intervju med FourFourTwo.

– Ja, en bruker penger på verdensstjerner, men en har samtidig unge spillere som kommer gjennom rekkene. Helt fra Busby Babes og fram til nå, har de unge fått sjansen. Det er slik Manchester United alltid har gjort. Slik skal vi også fortsette, sier den tidligere kantspilleren.

SKRYTER AV SJEFEN: Giggs er en av van Gaals nærmeste støttespillere i Manchester United. Foto: Martin Rickett Scanpix
SKRYTER AV SJEFEN: Giggs er en av van Gaals nærmeste støttespillere i Manchester United. Foto: Martin Rickett Scanpix

– Noen krevende uker foran oss
Van Gaal fikk jobben med å gjenreise United i sommer. Han erstattet sparkede David Moyes. Fjorårets sjuendeplass var ikke godt nok for den meritterte Old Trafford-klubben. Nå får en virkelig testet hva som bor i «nye» United. Fremover venter storkamper mot Chelsea, Manchester City og Arsenal.

– Det er åpenbart at vi har gjort tunge investeringer denne sesongen. Vi ligger på fjerdeplass på tabellen og skal bygge videre på det. Vi har noen krevende uker foran oss. Først West Bromwich, deretter virkelige tester mot Chelsea og City. Det blir en test på hvor vi står. Vi ser fram til utfordringene som venter, sier Giggs. (©NTB)