HJEMME BEST: Vålerengas Brian Ihnacak blir gratulert etter 4-1 scoringen under eliteserien i hockey mellom Vålerenga Ishockey og Stjernen Hockey i Jordal Amfi torsdag kveld.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
HJEMME BEST: Vålerengas Brian Ihnacak blir gratulert etter 4-1 scoringen under eliteserien i hockey mellom Vålerenga Ishockey og Stjernen Hockey i Jordal Amfi torsdag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Hockeysuksess for Rekdals oddstips

Fikk inn begge SHL-kampene - nå tipper han seier til Vålerenga og Lillehammer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

VÅLERENGA - LØRENSKOG (GET-LIGAEN) H: 2,05 U: 4,10 B: 2,40
Vålerenga tapte 1-3 på Hamar forrige runde, og 2-3 i Stavanger runden før. Å tape i Stavanger er noe de fleste gjør, og Storhamar med 5000 tilskuere på tribunen hadde nok en god del ekstra energi. Allikevel ser Vålerenga svakere ut enn i fjor akkurat nå, og de ser ut til å mangle det knallharde defensive arbeidet som har kjennetegnet laget de siste årene. Lørenskog er med helt i toppen og slipper inn få baklengsmål. Sist vant de enkelt 5-2 over Kongsvinger, runden før tapte de 0-1 for Stavanger Oilers. Vålerenga vant første oppgjør mellom disse lagene denne sesongen, og historisk sett har de overtaket på Lørenskog - men i fjor var Lørenskog bedre i de fleste kampene. Rekdal tror Vålerenga slår tilbake etter to tap.

 

LILLEHAMMER - STORHAMAR (GET-LIGAEN) H: 2,10 U: 4,10 B: 2,35
Lillehammer har slitt i det siste. De vant 4-0 over svake M/S sist, men før det har de tapt for Sparta, Frisk, Lørenskog og Vålerenga. Da blir det tøft når Storhamar kommer på besøk. De er vant til å vinne over Lillehammer, og slo erkerival Vålerenga 3-1 sist hjemme på Hamar sist. Storhamar står med fire strake seire, men to av de var over svake Kongsvinger og Manglerud. Disse kampene blir ofte tette og tøffe, og her kan det skje litt av hvert, men Rekdal tror Lillehammer tar det på hjemmeis.