Dette mener Knut Eriks kompiser om frierne hans

Jakten-bonden får ekspertråd av de som kjenner han best. Se video! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveldens Jakten-sending samlet Knut Erik Ulltveit (36) vennene for å møte frierne Siri Bjellerås (29) og Tove Michelle Vøllestad (30). 

Kan gjøre valget lettere

Etter middagen på gården Ulltveit i Gjerstad, trekker bonden seg unna med to av kompisene sine for å høre hva de mener om jentene. Siden valget nærmer seg vil han svært gjerne ha noen innspill på hvem han skal velge. 

– Jeg har jo en mening selv om hva jeg kikker etter hos en jente. Det vet jo egentlig de også, for kompisene mine kjenner meg så utrolig godt. Det de mener ikke er avgjørende for meg, men jeg lurer på om de tenker litt i samme retning som meg, og da kan det være lettere å ta et valg, sier Knut Erik. 

FØR SISTE VALG: Tove Michelle og Knut Erik.
FØR SISTE VALG: Tove Michelle og Knut Erik.
EN AV TO FRIERE: Siri og Knut Erik.
EN AV TO FRIERE: Siri og Knut Erik.

Mye humor

Begge kompisene setter stor pris på det gode humøret til jentene. 

– Humor har begge to, og det er veldig livlige jenter egentlig. Hun ene har jo to barn da, men det er vel ikke noe problem for deg, spør Per Gunnar forsiktig. 

Kompisen Jens synes det er vanskelig å se hvem som er den riktige etter så kort tid.

– Det var veldig ålreite jenter, søte begge to, og veldig trivelige. Jeg tror det kan være en kjæreste i en av de to som kan passe til han, sier Per Gunnar.

En knapp på Siri 

Likevel har Per Gunnar en liten knapp på Siri etter middagen. 

– Hun Siri virker å være god match med deg. Hun er en veldig livlig jente, jeg tror det hadde vært (...) Det er det jeg føler, sier han .

Selv om kompisene har mye til overs for begge jentene har også Jens en liten følelse for at Siri kan være den rette.

– Nei det er vanskelig å si. Hun har den fordelen at hun har ikke unger fra før. Det er litt enklere å flytte til Gjerstad tenker jeg, men ellers så er de gilde jenter begge to. Det er vanskelig det, du står foran et vanskelig valg, sier Jens forståelsefull. 

Til tross for gode råd er fremdeles Knut Erik i villrede om hvem han skal velge. 

– Jeg synes nå at det er veldig (...) Jeg vet faktisk ikke hvem jeg skal velge, jeg synes det skal bli vanskelig, avslutter han.